Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2008

"Τέλεια"

Το τέλειο εν υπάρχει, γι΄αυτό άλλωστε και ο τίτλος είναι σε εισαγωγικά. Άμα εννά κάτσεις να περιμένεις το «τέλειο» ή μόνος σου εννά μείνεις, ή εννά πάθεις όπως το Φίλτατο που επροσωποποίεισαι το «τέλειο» που είχε στο μυαλό του. Το θέμα είναι να έβρεις κάτι που να έχει όσο πιο πολλά χαρακτηριστικά γίνεται που το πρότυπο που έχεις δημιουργήσει. Γι’ αυτό είπα να κάτσω να γράψω κάτω μερικά που έχω εγώ στο μυαλό μου, τι θα ήθελα να έβρω. Εννοείται φυσικα ότι τίποτε εν είναι απόλυτο και τίποτε απαραίτητο.

Έχουμε και λέμε:

Να μεν πίνει τσιγάρο. Επειδή εγώ εν καπνίζω, ενοχλεί με τζίνη η τσιγαρίλα αμα φιλώ τον άλλο.

Να έχουμε κοινά μουσικά ακούσματα. Να μπορούμε να πάμε μαζί σε συναυλίες, σε μουσικές σκηνές( στους Βατράχους* ας πούμε!) ή απλά να κάτσουμε σπίτι να ακούμε μουσική πίνοντας κρασί(έτυχε μου να μεθύσω μόνος μου σπίτι βλέποντας «Στην υγειά μας». Τραγικό?). Σημαντικό να μεν θέλει κάθε εφτομά να πιέννει μπουζούκια, άτε μια φορά στο κάθε τόσο ντάξει.

Να με παρασύρει να δκιαβάζω!(γίνεται?)

Να βαρκέται τζιαι τζιείνη όπως εμένα, που κατα διαστήματα το μόνο που κάμνω είναι να σηκώνουμαι που το κρεβάτι τζιαι να κάθουμαι στην καρέκλα του computer και το αντίθετο, κάμνοντας απλώς τα απαραίτητα(κυρίως φαί). Αν βρίσκει στενόχωρη την καρέκλα μπρούμε να περιοριζούμαστε στο κρεβάτι, εγώ δέχουμαι. Γενικά εν είμαι ο τύπος που κυκλοφορά καθημερινά για καφέ. Άμα είμαι στην Αθήνα αρέσκει μου πολλά να μεινίσκω σπίτι μου στην ησυχία μου.

Πάω συχνά σινεμά, άρα αμα της αρέσκει μόνο καλό θα είναι.

Που εξωτερική εμφάνιση τι να πω? Θα έλεγα ευπαρουσίαστη. Δεν περιμένω να παντρευτώ τη Ζυγούλη, εξάλλου εγώ δεν είμαι ο Σάκης. Λαλούν μου ότι έχω μια τάση προς τις “ανορεξικές”. Ίσως. Έχω και μια τάση προς τις μελαχρινές νομίζω. Ίσως στο υποσυνείδητο μου ναν συνδιασμένο το ξανθό με τις bimbo. Αρέσκουν μου πολλά τζίνες που έχουν άποψη στο ντύσιμο και εν φορούν απλά οτι μάρκα κυκλοφορεί αντιγράφοντας η μια την άλλη.

Να υπάρχει ένα Α΄ νοητικό επίπεδο τζιαι ένας κοινός κώδικας επικοινωνίας, να μεν χανούμαστε στη μετάφραση.

Να προτιμά ας πούμε να πάμε μια νύχτα να κάτσουμε στο Λυκαβητό παρά σε ένα café της Ζωγράφου.

Να εν τζιε λλίο νοικοτζυρά. Να μαιρεύκω αρέσκει μου τζιαι γενικά με το φαί εν έχω πρόβλημα. Που τζιαμέ τζιαι τζί όμως χρειάζουμαι λλίν βοήθεια.

Να μεν είναι πολλά ζηλιάρα. Ένας που τους δυο σε μια σχέση αρκεί. Αν και νομίζω οτι έχω να επιδείξω σαφή σημάδια βελτίωσης στο συγκεκριμένο τομέα.

Να μ΄αγκαλιάζει, να την αισθάνομαι και αν δει να χάνομαι να μ΄ανεβάζει, να με ησυχάζει και να με νοιάζεται, να με χρειάζεται όπως και ‘γω(κλεμένο και ολίγον τι κακοποιημένο).

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να στείλουν αιτήσεις μέχρι και την επόμενη εβδομάδα. Θα εξεταστεί η κάθε περίπτωση ξεχωριστά και θα ενημερωθείτε σύντομα για το αν μας ενδιαφέρει η περίπτωση σας. Όσες έχουν στο μυαλό τους να βάλουν μέσο να μεν μπουν στο κόπο, είμαι αδέκαστος! Αν καμιά έχει ωραία μάτια, θεωρείται extra προσόν και λαμβάνεται σοβαρά υπ΄ οψιν.

Οι εν περιμένω να έβρω τον έρωτα της ζωής μου που το internet! Απλά κουβέντα να γίνεται.

6 σχόλια:

Πρασινη νεραιδα είπε...

πολλά ζητάς!για να δούμε τι έχουμε..
το πρωτο ειναι so so true αλλά οι πιθανότητες μάλλον δεν είναι με το μέρος σου!εγω πάντως εν τζιε καπνίζω.
τους Βατράχους να τους δούμε αλλά να πάμε να τα σπάσουμε και στα μπουζούκια,δέχεσαι;!
αυτό με το διάβασμα εν είναι το φόρτε μου,ενα με παρασέρνεις εσύ;!
από βαρεμάρα άλλο τίποτα.8α καθόμαστε στο κρεβάτι τζιε 8α 8ορουμε τις ατέλειες του δοκαριού απέναντι!
Σινεμά οκ.
ανορεξική δεν ξέρω τι εννοείς, είμαι οκ όμως.Μελαχρινή δεν είμαι,αλλά θα τα βρούμε..
ουτε με το νοητικό επίπεδο καταλάβω σε,εν σχετικά τουτα ούλλα!
Προτιμώ την Πλάκα απ'τ Ζωγράφου, εν οκέυ;!
Από μαγείρεμα δεν κατέχω, αλλά τα υπόλοιπα (σε λογικά πλαίσια πάντοτε) κάμνω τα,παραδουλέφτρα όμως δε γίνομαι.
προβλήματα ζήλιας εν έχω,basically εν μου καίεται καρφί.
ωραίος στίχος,δεν είμαι πολύ της αγκαλιάς ομως,εδώ θα τα χαλάσουμε!
Αυτά..
Επίσης έχω συστάσεις απ'τους πρώην που λένε οτι δεν τους έπρηξα και πολύ,θέλεις τες κι αυτές?!

Μόχα είπε...

Τζιαι εγώ που νόμιζα ότι έγραψα λλία..;p
Είπαμε μέσα μέσα τζιαι κανένα μπουζούκι γίνεται.
Αν είναι για να σε παρασύρω εγώ στο δκιάβασμα άστα..
Γι΄αυτό έβαλα και "" στο ανορεξική, εννοώ το τσας πιο παστό που το κανονικό.
Για το νοητικό επίπεδο εν τζιαι ψάχνω επιστήμονα, απλά να μεν είναι τέλια bimbo.
Αν ξέρεις την Απανεμιά στη Πλάκα καλύπτεις με πλήρως. Τη Ζωγράφου απλά ανάφερα την επειδή δαμέ μεινίσκω.
Στις δουλειές βοήθεια ζητώ, όι δούλα.
Αυτές είναι οι διευκρινίσεις μου για σένα αλλά και το πλήθος του κόσμου που συρρέει στο blog μου. Άμα έχεις και συστάσεις μπαίνεις σοβαρά στα υπ΄όψιν!;p

Πρασινη νεραιδα είπε...

Δεν το ξέρω το μέρος που λες,αλλά να το ψάξω!
Όλοι έτσι λέτε για τες δουλειες και μετά καταλήγουμε "επάγγελμα: νοικοκυρά"
lol

Unknown είπε...

Ούφφου θυμίζεις μου εμένα τζιαι τις λίστες μου! Συμφωνούμε σε πάρα πολλά πράματα, we could be the perfect couple. Μόνο που εγώ εν είμαι ανορεξικιά ούτε μελαχρινή. Έχω όμως ωραίο μάτι (έτσι μου λαλούν τουλάχιστον).

Ειδικά τζείνο με το νοητικό επίπεδο τζιαι το άλλο με το τεμπελιό καλύπτουν με πλήρως.

Α τζιαι πολλές φορές εσηκώστηκα να πάω Λυκαβητό ή Θησείο με μια μπουκάλα κρασί ή μιαν εξάδα μπύρες τζιαι καλή παρέα :) Συμφωνώ ότι δεν συγκρίνεται με τον Μillenium τζαιι το Μέλαθρον.

Μόχα είπε...

Άμα έχεις ωραία μάτια καλύπτεις με στο θέμα του εξωτερικού.
Εγώ επειδή εν βρίσκω εύκολα να με ακολουθούν σε έτσι φάσεις, ψάχνω το στον έρωτα μου.

Knight είπε...

Φίλε VtheThing, σε συγχαίρω! Μπορώ να πω πως το ενδιαφέρον κλιμακώνεται που το ένα post ως το επόμενο! :)
Να σου πω τις απόψεις μου, αν τζιαι πιστεύκω πως έτσι, απευθύνω τζι' εγώ (κατά παρόμοιον τρόπο) την αγγελία μου, μέσω του blog σου (!), περί της χίμαιρας με το όνομα "τέλεια γυναίκα". Νομίζω πως τα ιδανικά μας εν αρκετά παρόμοια...
Κατ'αρχάς, είχα την εντύπωση πως είμαι που τους ελάχιστους Κυπραίους-φοιτητές-πολέμιους-του-καπνίσματος, αλλά μάλλον έχω αρκετούς συμμάχους!
Τα μουσικά μου γούστα ποικίλλουν παραδόξως (τρομερά, όμως!), οπότε εγύριζα το άνετα που μπουζούκια σε μπουάτ, μουσικές σκηνές τζιαι οτιδήποτε άλλο με την "τέλεια" συνοδό, φτάνει να μεν το επιθυμούσε παραπάνω μου (complex...)! :p
Για το θκιάβασμα... Ας πούμε πως αποκλείεται να υπάρχει γυναίκα που να μη με παρασύρει να διαβάσω παραπάνω που όσο διαβάζω τωρά, ακόμα τζιαι αν δεν υπάρχει 1% πιθανότητα να θκιαβάσω άμα είμαστε μαζί! Έπιασες το, φαντάζομαι;!
Η βαρεμάρα εν γενική νομίζω, παίζει να είναι βιολογικό το ζήτημα! Ένας καφές, έστω μια βόλτα να καθαρίσει ο νους... εν επιβάλλεται σε καθημερινή βάση;! Τωρά, αν ανακαλύψει τρόπο να με κρατεί περιορισμένο, κάτι που διαφεύγει της αντίληψης μου προς το παρόν, χαλάλιν της!!! ;p
Cinema τζιαι λοιπές εξόδοι προσαρμόζονται στην εποχή τελοσπάντων, αλλά όπως ισχύει τζιαι για τα μουσικά γούστα της, θα μου εγύριζε να ήταν καμιά κολλημένη, με τόσο πάγιες -δήθεν- απόψεις για καλλιτέχνες τζιαι είδη ταινιών/μουσικής, που να snobάρει (ξενομανίααα!) οτιδήποτε μόνο τζιαι μόνο που το υπόβαθρο του (για να μεν πω "background"), επειδή είμαι υπερβολικά ανοιχτόμυαλος (σε τούτα ούλλα, τουλάχιστον), ώστε να ασπαστώ έτσι πεποιθήσεις! Ελπίζω να έγινα κατανοητός... :p
Είμαι 96% -ακριβώς- σίουρος ότι τούτη η κορού, θα έχει μαύρα μαλλιά (άτε, προς μια σκούρα απόχρωση του ερυθρού), το ευπαρουσίαστη θεωρώ το υποκειμενικό, οπότε ασχολίαστο, ενώ το ντύσιμο τζιαι το φέρσιμό της είναι τα σημεία που προσέχω ΠΑΝΤΑ στην πρώτη ματιά, για να υπάρξει δεύτερη... Επιβάλλεται, για μένα, να έχει στυλ και άποψη στο ντύσιμο τζιαι να μεν υιοθετεί τζιείνο της κούκλας του bershka (λόγου χάρη), ενώ σε συνδυασμό με τη συμπεριφορά της (το πόσος νους δείχνει πως υπάρχει στην τζιεφαλήν της, δηλαδή), μπορεί να μου προκαλέσει έρωτα... κεραυνοβόλο, μεν σου πω (έτυχε μου μια φορά)! ;)
Κώδικας επικοινωνίας (σπανίως χάνω με τόσο... scouting), εν δεδομένο ότι πρέπει να υπάρχει, να απολαμβάνει τη μαγειρική μου, επίσης (αν εν τόοοοσο "τέλεια", συνεπώς ντελικάτη, ούτε ένα πιάτο δεν την αφήνω να πλύνει, να σπάσει κανένα νύσιι ή να χαλάσει την επιδερμίδα της!!! lool) τζιαι όσον αφορά στην οικειότητα τζιαι στες ζήλειες, κατάλαβε που τούτο: Ασπασμούς δικαιούται, μαζί μου, με συγγενείς εξ αίματος (confirmαρισμένο τούτο), τζιαι με καμιά φιλενάδα της, on special days! Σαφέστατος, έτσι;! :p
Ενδιαφερόμενες εν υπάρχουν, εξενερώσαν με τες ιδιοτροπίες μου, πράμα απολύτως αναμενόμενο, αν θεωρήσουμε το γεγονός ότι ούτε η τέλεια γυναίκα, που θα ανταποκριθεί σε ούουουλλες, υπάρχει!!! Έθιξα το point μου τζιαι ούτε στα μάθκια της εν αναφέρθηκα! :p