Δευτέρα 2 Μαρτίου 2009

Μαλακίες του thing

Άμα ο Μωάμεθ δεν πάει στο βουνό, μπορούμε να προσπαθήσουμε να πάρουμε το βουνό στο Μωάμεθ.. έτσι? Το βουνό όμως αφιλοκερδώς να ξεκινήσει να πάει στο Μωάμεθ εν πάει, πόσο μάλλον σε καιρό οικονομικής κρίσης. Άρα, ας συνεχίσουμε να περιμένουμε το Μωάμεθ. Έννεν τζιαιρός για έξοδα.




Εν μπορείται να φανταστείται πόσες φορές το άκουσα τις τελευταίες μέρες. Στην αρκή έπαιζεν μόνο του αλλά μετά επροστέθηκε τζιαι το επόμενο στο playlist.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

άμαν ξέρεις όμως ότι ο μωάμεθ εν να πάει στο βουνό αλλά εν να πρέπει να περιμένεις 3 μήνες τί γίνεται? τζιαι εν θεωρητικά αδύνατο να πάει το βουνό στο μωάμεθ με την παρούσα κατάσταση.
εγώ να δεις πόσο πολλά περιμένω το γέριμο το μωάμεθ. 2 λόγια θέλω να του πω μόνο, τίποτε άλλο.

υ.γ. τελευταία είδα: once, shawshank redemption, pulp fiction, green mile.
το once εν αρκετά καλό, ειδικά η μουσική. έσιει σςτιγμές που εν απλά μαγικές

Unknown είπε...

Το "καλό ταξίδι" είναι που τα αγαπημένα μου τραγούδια. Έκαμα τζιαι την γη πηγή να το έβρω αλλά τελικά εκατάφερα τα (ναι, η πειρατεία σκοτώνει τη μουσική). Τζιαι πριν λίο καιρό που είσιετε ποστ έναν παιχνίδι με τραγούδια έκαμα το για μένα τζιαι εφκήκε ότι στην κηδεία μου εν να το παίζουν τούτο. Δηλαδή θα πεθάνω στην ντίσκο σαν άγριο παγώνι? Γουστάρω!

Ξέρω, επολλολόησα αλλά εν Καθαρή Δευτέρα τζιαι κάθουμαι σπίτι μόνη μου. Δικαιούμαι.

Πρασινη νεραιδα είπε...

Άμα δεν ερχεται το βουνό προς το μέρος σου, φτιάξε ενα λασσο να το αγκαλιάσει και τράβα το κοντά σου.

Μόχα είπε...

Ξέρεις σίουρα όμως ότι εννά έρτει ρε Αλέξανδρε. Τούτο εν σημαντικό.
Για να καταλάβεις το Once είδα το στο αεροπλάνο. Έρκουμουν που Αμερική τζιαι είχεν 4 ταινείες. Η μια ήταν παιδικό, μια ψευτοκωμωδία, το Once τζιαι ένα άλλο περιπέτεια κάτι. Εγύρισα τα ούλλα να δκιαλέξω τζιαι περνώντας το Once λαλώ ίντα μαλακίαν εβάλαν τούτοι γαμώτο. Είδα την περιπέτεια τζιαι μετά εβαρκούμουν. Εν πειράζει λαλώ να το δώ να περάσει η ώρα. Εκαθήλωσεν με! Τελικά εσημείωσα το Glen Hansard τζιαι το πρώτο πράμα που έκαμα μόλις είρτα που το αεροδρόμιο ήταν να έβρω τα τραούδκια στο youtube.

Τελικά τσαρτελλούι αλλάξανε τα πλάνα μου και ούτε εγώ έφκηκα στην εξοχή. Έννεν μόνο εσύ που έμεινες σπίτι τελικά. Τζιαι να πω ότι αξιοποίησα το χρόνο μου διαβάζοντας, @@! Έκατσα πριν λλίο να κάμω επανάληψη και καλά τζιαι εσαντανώθηκα παραπάνω. Εν τζιαιρός τωρά να δκιαβάζουμε? Έν ξέρω αλλά εγώ βρίσκω την πολλά με το Σεπτέμβρη. Στην εξεταστική του shειμώνα έχω χάλια στατιστικά. Επολλολόησα τζιαι 'γώ σάμπου.
Επίεννε πάντως το τραγούδι. Πετυχημένο.
Ότι τραγούδια ψάχνεις ρώτα με. Ειδικά στο ελληνικό ρεπερτόριο έχω σχεδόν τα πάντα.

Νεράιδα εν λλίο βίαιο τουτο με το λάσσο. Δεν θέλω να το πονέσω.

MARINOS είπε...

Πολύ καλές οι επιλογές σου!

Αγαπημένοι στίχοι και μουσική.

Unknown είπε...

Εγώ πάλε πιστεύκω να καταργήσουμε την εξεταστική του καλοκαιριού. Εν πάει ρε κουμπάρε να σπάζεις που την πυρά, να μεν έσιεις air condition τζιαι οι άλλοι ναν στις παραλίες (επειδή κλασσικά τελειώνουμε τελευταίοι που ούλλους)