Σάββατο 14 Μαρτίου 2009

Είμαι το thing και είμαι καλά!

Παν μέρες να δώκω παρουσία. Ετέλιωσεν η εξεταστική τζιαι αντί να πνάσω εφάν με οι δουλειές. Μεν φανταστείται τίποτε τραγικό, αλλά είχα επισκέψεις, πολλες επισκέψεις, μετακομίσεις, μαλακίες ξέρω γω.
Από Δευτέρα θα μένω πλέον μόνος μου! Αρφός μου ετέλιωσε που το καλοκαίρι τζιαι το Σεπτέμβρη έφυεν, αλλά είρτεν η ανηψιά μου και εσυγκατοικούσαμε προσωρινά μέχρι να εν έτοιμο το σπίτι της.
Κάπου δαμέ συναντούμε όσα προανέφερα. Είρτεν η θεία μου για την μετακόμιση και ο αρφός μου για βοήθεια μιας και ο θείος μου εν εμπορούσε. Έφυεν ο αρφός μου είρτεν η μάνα μου, να βάλει το σπίτι σε μια τάξη τωρά που είμαι μόνος μου. Είρτεν τζιαι ένας φίλος μου που τη Θεσσαλονίκη τζιαι έδεσε το γλυκό. Τη νύχτα έξω, το πρωί ποτζί ποδά, ΙΚΕΑ, Carrefour, στήσιμο τα έπιπλα, τρύπες πας τους τοίχους, ιστορίες.
Το σπίτι ετέλιωσε, η ανηψιά μου έφυεν εχτές, ο φίλος μου έφυεν σήμερα και η μάνα μου φέφκει την Κυριακή. Ούλλα καλά. Νιώθω ότι η Δευτέρα εννάν η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής μου. Για πολλούς λόγους.
Το πρώτο εν η αλλαγή δωματίου. Επήρα το διπλό κρεβάτι στο μιτσή δωμάτιο και εμετακόμισα με το κρεβατι τζιαι το γραφείο με το desktop μου στο δωμάτιο δαμέ δίπλα στο μπαλκόνι. Γιατί εν άλλαξα απλά κρεβάτι? Επειδή εγώ έμαθα με το computer δίπλα μου να βάλλω να βλέπω ότι νά 'ναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι τζιαι το μεγάλο κρεβάτι με το γραφείο εν βολεύκουν μαζί. Εν καλό τζιαι το ανάμιση. Το άλλο δωμάτιο θα είναι για ειδική χρήση τζιαι που εννά έβρω την τέλεια εννά εγκατασταθούμε ποτζί. Λέμε τώρα.
Όπως είπα εννά μεινίσκω μόνος μου. Οι πως με ενοχλούσε η ανηψιά μου. Ούτε καν ο αρφός μου που ήταν τζιαι λλίο πρίχτης με τις δουλειές. Άπλά μόνος μου εννάν καλύτερα. Έτσι νομίζω τουλάχιστο.
Τη Δευτέρα ξεκινά ουσιαστικά το νέο εξάμηνο.
Την Κυριακή φέφκει η μάμα μου και αφήνει το σπίτι καθαρό shιόνη, με γεμάτα ντουλάπια και ψυγείο.
Ε θέλω τίποτε άλλο?
Κατά τα άλλα εμείναν μόνο 10 μέρες για το ταξίδι μου στη Ρώμη. Εφκήκαν τζιαι 3 μαθήματα από τα οποία επέρασα τα 2 δύσκολα τζιαι εκόπηκα το εύκολο(πολλά καλά άμα σκεφτείς ότι εμπορούσε να γίνει το αντίθετο). Ντάξει. Μιά χαρά!
Και κάτι τελευταίο. Επιτέλους θα μάθω να βάλλω πλυντήριο στο 3ο έτος! haha
Α! Επήα τζιαι μπουζούκια! Τελικά χρειάζεται μέσα μέσα.


2 σχόλια:

Πρασινη νεραιδα είπε...

orea einai na meneis monos su alla se pianun pu ke pu oi monaxies.
to pa8eno ki ego tora pu efige o sigatoikos mou.....

tips gia to plidirio tora: an den ise siguros oti kapoia rouxa xevafun rixne mesa ston kala8o tu plidiriou mia pagida xromatos.

afta. kalimera.

Μόχα είπε...

Αρέσκουν μου οι μοναξιές νομίζω. Για το πλυντήριο έκαμεν μου οδηγό χρήσης η μάμα μου;p