Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

Το μικρό και αθώο thing

Έτσι βροshή τζιαι έτσι χαλάζι που έκαμε σήμερα νομίζω εν εξαναείδα. Σχεδόν εγίνηκε άσπρος ο δρόμος μια φάση. Εστέκουμουν έξω στο μπαλκόνι μες το shιόνι τζιαι εθώρουν τα νερά.
Αφού εshιόνισα έτσι καλά έμπηκα μέσα, έαψα τη θέρμανση τζιαι έκαμα κάτι που είχε πολλή τζιαιρό να κάμω. Αφρόλουτρο! Έκατσα σίουρα μια ώρα μπορεί τζιαι παραπάνω. Πλωμένος μες τους αφρούς, να ακούω τη βροshή που έξω τζιαι να δκιαβάζω τον οδηγό της Ρώμης.
Εν το μεταξύ, που το τζιαιρό που θυμούμαι η Κύπρος είχε πρόβλημα με το νερό. Εγώ έθελα να γεμώνω το μπάνιο(ή Πάνιο) τζιαι να παίζω με τον playmobil βατραχάνθρωπο που είχα τζιαι εφώναζεν η μάνα μου ότι εν έχουμε πολλή νερό τζιαι εν πρέπει να το καταρίφκουμε. Τον βατραχάνθρωπο κάπου μου τον έχει φυλαγμένο νομίζω. Ήταν το αγαπημένο μου παιχνίδι.
Τωρά εθυμήθηκα πολλά ανόητα που έκαμα μιτσής. Εκολύμπουν πας το κραβάτι ας πούμε. Το πάπλωμα ήταν η θάλασσα τζιαι έμπαινα που κάτο τζιαι η άλλη άκρα του κρεβαθκιού ήταν ο πάτος της θάλασσας. Επάλευκα μόνος μου μες το πάπλωμα επήεννα στο βυθό τζιαι εστρέφουμουν. haha
Μια άλλη ανοησία ήταν όταν μου εφέραν δώρο ενα αυτοκίνητο ηλεκτρικό, jeepούι με παταρία που το οδηγάς. Εγώ όμως έθελα τζιαι ένα τόξο. Οι γονιοί μου εν εδεχούνταν τζιαι τα δκυο τζιαι είπαν μου να δκιαλέξω. Ε το thing εδκιάλεξε το τόξο! Αντάλλαξα το δώρο των 250 λιρών με ένα της ανάμιση λίρας. Μικρό και αθώο thing.
Φιλική συμβουλή: Μεν πίννετε ρακόμελα. Όσες φορές ήπια ρακόμελα εγίνηκα πίττα. Όι πάντα όπως εψές ομως. Εψές εγίνηκα άχρηστος! Έκαμα καμπόσες μαλακίες:p Είχε πολύ τζιαιρό να γινώ τόσο πίττα. Η κκελλέ μου τζιαι το στομάshι μου έν εφέραν τα μίλια τους κόμα.
Και κάτι τελευταίο. Το 5 είναι ευχή και κατάρα μαζί.

5 σχόλια:

Πρασινη νεραιδα είπε...

αχ αυτη η μαμα...μα να μη σκεφτεται τον καημενο το βατραχανθρωπο?!

ρακόμελα!!!! μολις βγεις απο τη σταση του μετρο στο Μοναστηρακι,οχι την κεντρικη, την άλλη, και ο δρομος γεμιζει μικρα μαγαζακια, ο ενας πανω στον αλλο, και καταφθανει η ζεστη κανατα....
ονειρο.
γινεσαι αχρηστος με ρακομελα??ποσες κανατες?

Ανώνυμος είπε...

wtf is ρακόμελα?

Μόχα είπε...

Ήπιαμε 2 κιλά κρασί(κρασί επίνναμε 2 άτομα) αρχικά. Την τελευταία κανάτα ρακόμελο ήπια την σίουρα μόνος μου αλλά εν είμαι σίουρος, μάλλον 4 ήταν οι κανάτες και είμασταν σύνολο 4 άτομα. Συνήθως αμα φκαίνω πας τη μοτόρα τζιαι διά μου ο αέρας μες τη μούρη φέρνω το νου μου. Εψές είχεν το αντί8ετο αποτέλεσμα. Στο δρόμο για το sandwich άρχισαν τα όργανα;p

Αλέξανδρε:
Υλικά
1 ποτήρι ρακί
1 κουταλιά μέλι
λίγη κανέλα

Εκτέλεση
Ζεσταίνετε σε χαμηλή φωτιά το ρακί με προσοχή να μην βράσει (αν ζεσταθεί πολύ και πιτσιλίσει υπάρχει κίνδυνος να αναφλεγεί το οινόπνευμά του). Απομακρύνετε από τη φωτιά και προσθέτετε ανακατεύοντας το μέλι και λίγη κανέλα. Πίνεται ζεστό και θεωρείται ιδανικό για το κρυολόγημα

Eólica είπε...

έννεν 'ανοησίες'!! γιατί;; τούτα εν τα πιο τέλεια πράματα που έχουμε να θυμούμαστε! απόλυτη ελευθερία, να πλάθεις τον κόσμον όπως τον θέλεις εσύ (σόρυ, θκιαβάζω λλίον Καζαντζάκη τζιαι επηρεάστηκα). Εγώ με την αρφή μου επιάναμε που ένα σεντονούι παιδικο του παιχνιθκιού τζιαι εδίνναμέν τα στες μέσες μας τζιαι αυτόματα εγινισκούμασταν βασίλισσες/πριγκήπισσες. Ελαλούσαμεν ότι αλαπουρνέζικα μας εκατέβαιναν στη κκελέ τζιαι 'εμιλούσαμεν αγγλικά'.
Όσο για τα ρακόμελα...όλα εξαρτώνται από την ποσότητα (και από το πόσο καλά έχεις φάει πριν!). Να'ταν κι άλλα φίλε μου, ζήτω η φοιτιτική ζωή, είδαμεν τζιαι εμείς οι εργαζόμενοι τα χαΐρκα μας! Για να περάσει ετσι καλά το χανγκόβερ: καλόν φαΐν (πάλε! εν η λύση για ούλλα, είπα το;)

Μόχα είπε...

Αν η λέξη ανοησία έχει τζιαι θετική έννοια, εν τζείνη που εννοούσα;p
Η αλήθκεια το καλόν φαί εψές έκαμεν μου καλό.