Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Oktoberfest




Ο τζιαιρός εάλλαξεν. Εδκιαβάζαμεν με τον Φίλτατο τζιαι επήα να τον πάρω σπίτι τζιαι εφάκκαν η μασέλλα μου. Ήταν λλίο απότομο, άμα σκεφτείς ότι ως πριν 4 μέρες εν έμπορα να τζοιμηθώ χωρίς a/c τζιαι γενικά εν λλίο γλίορα νομίζω, αλλά δεν με χαλά καθόλου.
Πάντα ήμουν της άποψης ότι καλύτερα να κρυώνεις παρά να πυρώνεις. Άμα πυρώνεις, όσα ρούχα τζιαι να φκάλεις, ότι τζιαι να κάμεις, άμα εν είσαι κάπου που να έχει a/c εν την παλεύκεις. Ενώ άμα κρυώνεις φορείς 1000 ρούχα, κάθεσαι σπίτι με την κουβερτούα σου τζιαι ούλλα τέλια.
Μες τον Ιούλη κάπου έγραψα ένα post σχετικά με το που θα πάω ταξίδι. Είχα γράψει 3 πιθανά σενάρια. Τελικά έφκηκε μια 4η επιλογή που την εξωτερική τζιαι σε 19 μέρες ετοιμάζω βαλίτσες. Thing is going to Oktoberfest! 6 μέρες με μπύρες, λουκάνικα τζιαι pretzel. Εξαναπήα Γερμανία, αλλά όι στο Μόναχο τζιαι το Oktoberfest εννάν ωραία εμπειρία νομίζω, ειδικά με τα άτομα που εννά πάω.
Η εξεταστική προχωρά. Γράφω μάθημα αύριο, σήμερα βασικά τζιαι ελπίζω να πάει καλά.
Prost!!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλή τύχη ρε dude για την εξέταση
εν θα χάννει στην γερμανία, μετά που εν να έρτεις, θέλουμε review για κάθε μπύρα που εδοκίμασες!
αν πετύχεις τζιαι καμιά συναυλία, είσαι πόμπα

Πρασινη νεραιδα είπε...

μου φερανε κατι φρουτομπυρες μιαν φορα απο γερμανια.να δοκιμασεις τωρα που θα πας.
γμτ,θελω κι εγω!!!!

drSpock είπε...

Το Octoberfest είναι πολύ ωραίο (ειδικά αν πίνεις μπύρα) και το Μόναχο καταπληκτικό. Σας προειδοποιώ ότι είναι πολύ δύσκολο να βρεις τραπέζι σε σκηνή, αν μπορείτε κλείστε από τώρα στο ιντερνετ. Τα περισσότερα είναι κρατημένα κάθε χρόνο από ντόπιους. Επίσης, πηγαίνετε να δείτε τους πίνακες του Καντίσκυ στο Lenbachhaus και τη Glyptothek. Δεν θα το μετανιώσετε :)
Άντε, καλό χειμώνα!

Sike είπε...

se kati tetkoies faseis ethela na mou aresken i mbyra :/

Μόχα είπε...

Alex thanks. Επήε καλά αναλόγως το μάθημα.

Νεράιδα οι φρουτόμπυρες συνήθως εν γλυκές τζιαι εν είμαι ιδιαίτερα fan. Αλλά θα δοκιμάσω απ' όλα;p

Thanks for the tips DrSpock!

Sike φαίνεται μου να έχει ενδιαφέρον ακόμα τζιαι άμα εν πίνεις μπύρα.

drSpock είπε...

Ξέχασα να σου πω. Αν θέλεις πραγματική θέα του φεστιβάλ (ακριβώς όπως στη φωτό) θα ανεβείτε στο άγαλμα της Βαυαρίας (θα το δεις). Εν του φαίνεται αλλά που μέσα εν κούφιο και μπορείς να ανεβείς μέχρι το κεφάλι αν και λίγο κλειστοφοβικά βέβαια και έχεις πανοραμική θέα από ψηλά.

ρίτσα είπε...

ουάου τέλεια!καρτερώ εναγωνίως να μας πεις εντυπώσεις