Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Θα σου κάνω μακαρόνια με κιμά για να φας!


Την Πέμπτη είμασταν σχολή τζιαι εποσκολιούμασταν ώσπου να 'ρτει η ώρα να αρκέψει το εργαστήριο. Οι συμφοιτήτριες μου εκαθούνταν τζιαμέ τζιαι εθύμουνταν τραούδκια που εακούαν μιτσιές. Μα κάτι Τριαντάφυλλο, Λένα Παπαδοπούλου, Λίτσα Γιαγκούση, ότι νά 'ναι. Μια φάση λαλεί κάποια Καλλίρης, Το νου σου κύριε οδηγέ. Επήρεν με χροοοόνια πίσω. Εν εθυμούμουν χρονιά, ήβρα το μετά στο internet όμως, 1994.
Επήαν οι γονιοί μου ταξίδι τζιαι εφέραν μας με τον αρφό μου, που ένα φορητό κασεττόφωνο τζιαι δκυο κασέτες(σκέφτου;p). Η μια ήταν τούτη του Καλλίρη με Το νου σου κύριε οδηγέ. Η άλλη ήταν του Σάκη το Αίμα, δάκρυα κι ιδρώτας, θα σου κάνω μακαρόνια με κιμά για να φας ξέρω γω τζιαι εξώφυλλο ο Σάκης γυμνός που τη μέση τζιαι πάνω σε άσπρο φόντο. Χαχα η πρώτη κασέτα του thing ήταν Σάκης!!! Τζιαι άκουα την μετά μανίας θέμα. Ήμουν μόνο 8 χρονών όμως ντάξει.
Εψές επήαμε στο Μουζουράκη. Θεός!! Ο άνθρωπος είναι κορυφή. Έχει φωνάρα, τρομερή σκηνική παρουσία, τρομερή ενέργεια που τη μεταδίδει τζιαι στο κοινό τζιαι εκτός τούτων, έφυρεν μας που το γέλιο. Έφυρεν μας όμως! Είχε τζιαιρό να γελάσω τόσο. Ειδικά στο τέλος που μας είπε δκυο τραγούδια που τη συλλογή τραγουδιών του που εν θα κυκλοφορήσει ποτέ, με το όνομα Για το πούτσο. Τζιαι είπεν τζιαι το Χάλια που εν το αγαπημένο μου τραγούδι τούτη την εποχή. Ήταν τζιαι η Μαρκέλλου καλή, αλλά ο Μουζουράκης άπαιχτος! Συστήνω το πρόγραμμα ανεπιφύλακτα!!

4 σχόλια:

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ είπε...

etaksidepses me piso ston xrono tora...
Thimoume tze ego ton papa mou pou mas efere mian kasettoua alla itan tou..peton re..eee..tou korkoli..me to simadi toy skorpiou.. orees epoxes..
eixame tze emeis kasettofonoui potzino me ta akoustika me ta sfoggarka pou ekamnan tin kelle san pos kai efores kordella,,
orees epoxes

Μόχα είπε...

Ούλλο που είμαστε 1000 χρονώ;p Σκέφτου που εννα κάμουμε μωρά τζιαι εννά τους εξηγούμαι ίνταμπου ήταν η κασέτα.

νηφάλια είπε...

ακόμα αρέσκει μου ο δίκσος του ρουβά!!

Μόχα είπε...

Εμένα αρέσκουν μου άλλοι δίσκοι πλέον;p