Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

Για το μαλλί

Έχει που το καλοτζιαίρι που έχω σαν σκέψη στο μυαλό μου να κόψω το μαλλί μου, έτσι ώστα Χριστούγεννα. Τζιαι άμα λαλούμαι μαλλί, μαλλί, όι μαλακίες. Κότσο και βάλε.
Το μακρύ μαλλί για μένα εν πάνω απ' όλα ευκολία. Ότι τζι αν θα κάμεις, όπου τζι αν θα πάεις, πιάννεις τα ένα κότσο τζιαι τέλος. Που να κάθουμαι να χτενίζω τα κάτσαρα μου?
Που την άλλη όμως άρκεψα να τα βαρκούμαι. Επεθύμησα να μπώ να κάμω μπάνιο τζιαι να μεν έχω να λούσω τούντο μάλλο ούλλο, να του βάλω την δυναμωτική του, να φκώ μετά να το ξεμπλέξω. Γεμώνει τζιαι το σπίτι τρίχες.
Αφορμή για να τα γράψω τούτα ούλλα εν ένα όνειρο που είδα εψές. Επήα λαλεί τζιαι έκοψα το μαλλί μου, εθωρούσαν με ούλλοι ενθουσιαζούνταν ξέρω γω, μια χαρά. Την επόμενη όμως έπιαμε η κατάθλιψη τζιαι εμετάνωσα που το κάμα.
Το όνειρο είδα το σίουρα επειδή το έχω στο μυαλό μου. Παίζει να το μετανιώσω όμως? Εν μαλλί εννά μου πείτε ξαναβλαστά, αλλά άτε. Προβλήματα τζι ο κόσμος δηλαδή α!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kopse to olan na isixazeis...oi allages ananewnoun ton anthrwpo ;)

Neerie είπε...

κόψε τα λλίον λλίο να μεν σου φανεί αν δεν μπορείς να το πάρεις απόφαση μιαν τζι έξω, τζαι μετά να δεις, έννα σου αρέσει

εκτός τζι αν δεν :/

Μόχα είπε...

Η αλήθκεια μιαν ανανέωση χρειάζουμαι την. Είπα να κάμω την αρκή με το blog.
Ήντα λλίον ρε Neerie? Για εννά το κόψω για όι, εν τζιαι εννά κάμνουμε μαλακίες;p