Παρασκευή, 7 Μαΐου 2010

iPhone vs Blackberry

Έχει δκυο μήνες που ετέλιωσε το συμβόλαιο μου τζιαι έχω επιδότηση. Αν με ερώτας πριν μια εφτομά τι τηλέφωνο εννά πιάω σίουρα εννά σου ελάλουν το iphone, αλλά τωρά σκέφτουμαι να το γυρίσω σε blackberry. Έχει δκυο χρόνια έχω το iphone το 2G τζιαι βολεύκει με απίστευτα αλλά για πιάω το νέο πρέπει να αλλάξω εταιρία γιατί η δική μου εν το έχει. Το θέμα είναι ότι υπάρχει πρόβλημα με τη λήψη δαμέ στο βουνό που εν το σπίτι μου τζιαι φοούμαι να το ρισκάρω, έτσι σκέφτουμαι τις εναλλακτικές. Αναμφισβήτητα τζιαι το Bold αλλά τζιαι το Curve εν υπερβολικά καλά, αλλά το iphone βλέπω το πιο κοντά στη χρήση που κάμνω εγώ του τηλεφώνου. Εν πιο business τηλέφωνα τα blackberry. Ήνταμπου λαλείτε τζιαι εσείς?


3 σχόλια:

miss psarokokalo είπε...

nokia e72
λεμε εμεις..
βραζει και καφε αμα λαχει.


http://europe.nokia.com/find-products/devices/nokia-e72(οχι δεν ειναι δικο μου,εγω ειμαι της γενιας του ερικσον κ δεν τ αλλαζω με τιποτε!)

VtheThing είπε...

Μπα δεν νομίζω να επιστρέψω σε nokia.

Eliot είπε...

thing 3ereis tin agapi mou gia to iphone alla dedomenou tou oti to 4G i HD anamenetai, tis genikoteris oikonomikis sou katastasis kai tou thematos tis lipsis, i kalyteri lysi einai to curve me diafora.