Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Ανατροπή σκηνικού!

Εθώρουν τα γενέθλια μου να 'ρκουνται βουτημένα μες την μαυρίλα αλλά είχαμε ολική ανατροπή σκηνικού. Το μάθημα σήμερα επήεν όσο θετικά εμπορούσε να πάει τζιαι η νύχτα που επέρασα ήταν απίστευτη!
Επήαμε τελικά στο Σπύρο Γραμμένο με το Κλέφτη. Είχα τον δει μια φορά στο youtube που ήταν μαζί με τον Μουζουράκη στο Ράδιο Αρβύλα τζιαι λλία related videos τζιαμέ γυρώ, αλλά εν είχα καμιάν άλλη επαφή. Το ότι ήταν μαζί του ο Μπαλάφας τζιαι ο Μουζουράκης ήταν υπέραρκετο για να πάμε.
Εξεκίνησε τζείνος μιας τζιαι ήταν το βασικό πρόσωπο της συναυλίας τζιαι το concept ήταν κάτι σαν παρουσίαση του δίσκου του. Είπεν 4-5 δικά του τραγούδια για αρχή. Μπορεί τα τραγούδια του να φαίνουνται στην αρκή παιδιαστικά τζιαι πολλά του παshιαμά, αλλα χτυπούν κέντρο. Ας πούμε εν επερίμενα ποτέ ένα τραγούδι με το τίτλο Μουνόψειρα να με αγγίξει τόσο!!
Τον καθένα που τους καλεσμένους του επαρουσίαζεν τον με ποίημα. Πρώτος ήταν ο Μπαλάφας. Έφκηκε στη σκηνή με μεξικάνικο καπέλο τζιαι μια μπουκάλα τεκίλα που την έδωκε κάτω στο κοινό. Είπε το Πυροσβεστήρα τζιαι ανέβασεν μας, το Όλα, παίζοντας φυσαρμόνικα τζιαι ένα ακόμα νέο κομμάτι που έγραψε μια φίλη του όπως είπε. Έπιαε πίσω τη τεκίλα που έμεινε τζιαι εκατέβηκεν. Πολλά δυνατός!!
Επέστρεψε ο Γραμμένος είπε ακόμα 2-3 τραγούδια τζιαι επαρουσίασε τη Βασιλική Καρακώστα. Τούτη ετραγούδαν μαζί με τον Πορτοκάλογλου τζιαι έγραψε της τζιαι ολόκληρο CD. Είπαν μαζί το Λόγια τζιαι είπε τζιαι το Δως μου να πιω.
Μετά ήταν η σειρά του πανμέγιστου Μουζουράκη. Έφκηκε έκαμνε τζιαι ελάλε ότι να 'ναι στην αρκή, ήταν τζιαι νάκκο πίττα. Είπε μας τη Σοφίτα τζιαι το Δρόμο. Στο τέλος εφωνάζαν του να βουτήσει που τη σκηνή τζιαι έππεσε τους;pp
Μετά έφκηκε ο Μυλωνάς είπε δκυο νέα του τραγούδια. Πρώτη φορά τα εάκουσα τζιαι εφανήκαν μου πολλά style Locomondo.
Τελευταίος έφκηκε ο Ζακ Στεφάνου. Είπεν δκυο τραγούδια, το ένα ήταν το Όλα αυτά που θέλω να πω τζιαι έφκηκε ο Γραμμένος να πουν Το γλυκό της το παιδί. Κατά τη διάρκεια του εκατέβηκε που τη σκηνή τζιαι επήε εαγκάλιασε τη μάνα του που ήρτε που τα Γιάννενα για να τον δει. Δυνατή στιγμή.
Ενδιάμεσα που τους καλεσμένους ελάλεν τα δικά του τραγούδια τζιαι άλλα, όπως την διασκευή "Είμαστε ακόμα Ζωνιανοί, στη κορφή του Ψειλορίτη μας" τζιαι ποιήματα όπως το πρώτο που εξεκίναν "Κάτω απ' τη σκια των βράχων και την μυρωδιά των μπάφων":p Κάπως έτσι έφτασε η συναυλία στο τέλος της, που τελικά ήταν μόνο η αρχή. Πρέπει να τελιώσει εδώ λαλεί γιατί είναι αργά και θα κάνουν παράπονα από τα σπίτια που κτίστηκαν αυθαίρετα γύρω από το βράχο, αλλά θα κατέβω κάτω με την κιθάρα να συνεχίσουμε. Πολλοί ενομίσαν ότι ήταν αστείο, αλλά ήρτε έκατσε τζιαμέ μες τη μέση τζιαι εσυνέχισε. Σχεδόν κανένας εν έφυε.
Πρέπει να του παν τίποτε οι διοργανωτές μετά που λλίο τζιαι λαλεί μας παιδιά δυστηχώς πρέπει να φύγουμε αλλά όποιος θέλει σε μισή ώρα κάτω στο Σύνταγμα. Εν επίστευκα τι εάκουα. Άτε λαλώ του Κλέφτη φύαμε. Ντάξει λαλεί μου αλλά πάμε να φάμε τίποτε πρώτα.
Μετά που καμιά ώρα είμασταν Σύνταγμα. Ο κόσμος ήταν ήδη συναμένος. Εσταθήκαμε τζιαμέ τζιαι ήταν ακριβώς μπροστά μας ο Μουζουράκης με την Σολωμού τζιαι εκάμναν αγκαλίτσες και φιλάκια, έτσι για να σας δώκω τζιαι κουτσομπολιό;p Ήταν ούλλοι τζιαμέ, τζιαι ο Μπαλάφας τζιαι ο Ζακ τζιαι η Καρακώστα, εάλλασεν shιέρκα η κιθάρα, ο κόσμος έπινε, ετραγούδαν, εχόρευκε, απίστευτες στιγμές. Μια φάση εφώναξεν μας ο Ζακ τζιαι ανεβήκαμε πάνω μπροστά στους τσολιάες τζιαι ετραγουδήσαμε Give peace a chance. Μετά εμφανίστηκε τζιαι ο τύπος που έπαιζε τρομπόνι, ο Μπαλάφας έφκαλε τη φυσαρμόνικα τζιαι αυτοσχεδιάζαν.
Εκάτσαμεν ως τις τρεις τζιαι εφύαμε γιατί εκαμμούσαν τα μάθκια του Κλέφτη. Είχεν πολύ κόσμο ακόμα μαζεμένο. Ήταν μαγική νύχτα! Το καλύτερο δώρο γενεθλίων!


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ζηλέφκω σε, πρέπει να ήταν τέλεια!

χρόνια πολλά, να τα εκατοστήσεις!

Μόχα είπε...

Ευχαριστώ να 'σαι καλά ρε alex!

Who knows... είπε...

En theloume emeis re! eimaste shyllouthkia..