Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Blowing in the wind

Ούλλο ελάλουν ότι εννά κατεβώ μια μέρα κάτω στο Νάκα να αγοράσω μια φυσαρμόνικα τζιαι ούλο εξίαννα τζιαι εανάβαλλατο. Εψές εφέραν μου δώρο μια φυσαρμόνικα, μαζί με βάση για να την κρεμάζω στο λαιμό μου τζιαι να μπόρω να παίζω ταυτόχρονα κιθάρα όπως ο Bob!
Έκαμα πολύ χαρά. Που την ώρα που εξύπνησα σήμερα έκατσα επειραματίζουμουν, εγύρευκα στο internet πληροφορίες, συμβουλές ξέρω 'γω. Εξεκίνησα με το Άγια νύχτα(?!) τζιαι τελικά εκατάφερα να παίξω το Blowing in the wind! Ντάξει μεν φανταστείτε, αλλά για πρώτη μέρα ήταν μια χαρά. Έπια την κιθάρα, έβαλα την φυσαρμόνικα στη βάση τζιαι έκαμνα τον Dylan;p Μετά έβαλα το video τζιαι έπαιζα πουπάνω.


Μερικές φωτογραφίες που προψές που έφκαλα με το κινητό μου















3 σχόλια:

homo anisorropus είπε...

Πάντα απορούσα. Η φυσαρμόνικα έχει νότες? Κ γιατί βάζουν το χέρι τους από πάνω όταν παίζουν? Κ πώς μπορούν να παίζουν 2 όργανα μαζί? Κ κιθάρα κ φυσαρμόνικα? Αρέσκει μου πάντως ο ήχος της.

ρίτσα είπε...

ουαου, πολύ ωραία ακούγεται.όταν βελτιωθείς βάλε μας και κατι να ακουσουμε :)

Μόχα είπε...

HA έχει νότες. Σε κάθε τρύπα φυσάς ή ρουφάς και ανάλογα με τη κλίμακα που εν η φυσαρμόνικα, φκάλει ανάλογες νότες. Εν υπάρχουν ούλλες οι νότες όμως τζιαι υπάρχει τεχνική για να μπορέσεις να τις φκάλεις, κάτι που δεν γνωρίζω ακόμα.
Βάλουν τα χέρια πάνω τζιαι κάτω για να κλείουν τον ήχο τζιαι να κάμνουν εφφέ με τα χέρια.
Τωρά για το πώς μπορούν κιθάρα και φυσαρμόνικα μαζί εν κάτι που το παλεύκω. Δυσκολεύκουμαι στον συγχρονισμό, αλλά φαντάζουμαι εν τζιαι θέμα δουλειάς. Αυτά από τα λίγα που ξέρω.

Ρίτσα όταν θα καταφέρω να ξεδιπλώσω το ταλέντο μου θα βάλω κάτι;p