Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2010

Στην ίδια πόλη υπό βροχήν

Εψές εδημιουργήθηκεν μου μια μεγάλη απορία. Τα πουλιά την νύχτα εν τζοιμούνται?? Με μια μαθκιά στο Google τα πουλιά τζοιμούνται. Μπορεί απλά να μεν τζοιμούνται τη νύχτα. Αλλά αν θυμούμαι που 'μασταν μητσιοί ελαλούσαν μας ότι την νύχτα εν τζοιμούνται οι νυχτερίδες τζιαι οι κουκουβάγιες. Ξα εν μαλακίες που λαλώ?
Άφηκα τη μοτόρα 3 ώρες πουκάτω που ένα δέντρο τζιαμέ στη πλατειούα πόξω που το Σταυρό του Νότου τζιαι επήα ήβρα την ολόσκατη. Κυριολεκτικά! Άσε που το συγκεκριμένο πουλί εκτός που αϋπνίες πρέπει να ήταν τζιαι άρρωστο. Έκατσα το πρωίν έκαμα τη γυαλί όμως. Είχεν τζιαι μένα μήνες να πλυθεί όπως το αυτοκίνητο της Neerie.
Στο Σταυρό είδα Μικρούτσικο-Θηβαίο. Πολλά δυνατοί ως συνήθως! 3 ώρες πρόγραμμα τι να πεις τζιαι τι να αφήκεις με έτσι έργο που έχουν πίσω τους, αλλά ήταν αρκετά αντιπροσωπευτικό. Τζιαι Brecht, τζιαι Καββαδία, τζιαι τα τελευταία του Θηβαίου, τζιαι που τους Συνήθεις Ύποπτους, μια χαρά.
Πάντα μα πάντα σε συναυλία του Μικρούτσικου, κορυφαία στιγμή εν οι 7 νάνοι στο S/S Cyrenia. Πάντα κάμνει εκπληκτική ερμηνεία, αλλά έκαμεν τζιαι μιαν τέλια εισαγωγή εψές. Επέρασεν που το Κεμάλ του Χατζιδάκη τζιαι εκατέληξεν στους νάνους τζιαι το πιάνο έκλαιεν(που όλως περιέργως εν ήταν κλασσικό πιάνο ως συνήθως). Ύστερα αν τα καταφέρω να το βάλω στο youtube να το δείτε.
Στο Σταυρό του Νότου πολλά δυνατό εν τζιαι το House Band κάτω στο Club. Είδα τους δκυο φορές φέτος. Παίζουν τα πάντα τζιαι πολλά καλά. Έτσι πρόχειρα μιλούμε για Μπαλάφα, Κίτρινα Ποδήλατα, Αγγελάκα, Παυλίδη, ως Active Member τζιαι ξένα Ramstein, Metallica, ως Michael Jackson. Όσο προχωρά η νύχτα γυρίζει το που το ελληνικό στο ξένο. Αξίζει πολλά.


Δεν υπάρχουν σχόλια: