Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2010

Πολλή γκαντεμιά ρε παιδί μου

Πού λαλείτε... Πολλή γκαντεμιά με τούντα computer. Εγώ είμαι παραδοσιακός τύπος. Εν είμαι του laptop, είμαι του desktop. Θέλω την οθόνη μου, το πληκτρολόγειο μου, να κάθουμαι πας την καρέκλα να γύρνω τζιαι πίσω.
Το desktop μου εφυτοζωούσε που πριν το καλοτζιαίρι τζιαι όταν ήρτα πίσω ήταν dead. Έφερα το laptop του αρφού μου αφού έχει άλλο πού τη δουλειά, εμετάτρεψα το σε desktop τζιαι επέρασα ώσπου ετέλιωσε η εξεταστική. Εκάμαμεν του format, εάλλαξα του τζιαι κάρτα γραφικών τζιαι εγίνειν περτίτζι.
Επεράσαμεν έτσι ωραία 2-3 εφτομάες τζιαι εκόπηκεν το internet λόγω βλάβης. Αναγκαστική επιστροφή στο laptop για να πιάνουμε wireless που τη γειτονιά. Πάω μια μέρα να βάλω τα drivers του printer, ότι τζι αν του ´καμα, ξεκινώ το τζιαι μετά που λλίο χαντακώνεται. Άτε, επιστρατέυτηκεν το laptopaki που εν τσας πιο γλήορο που τη καθυστέρηση τζιαι έννεν για πολλά πολλά.
Εδεηθήκαν τελικά εδιορθώσαν την βλάβη τζιαι επέστρεψα στο Τέρας. Ούλλα καλά τζιαι άγια. Και τσούκ πόψε ένα bluescreen. Ξεκινούν τα αεριστιρούκια τζιαι που τζιαμέ τζιαι τζει τίποτε. Το κέρατο μου μέσα! Ούτε με τα computer εν μπορώ να έχω μια φυσιολογική σχέση. Πολλή γκαντεμιά ρε παιδί μου!
Τις τελευταίες μέρες πάω σε πρακτορεία τζιαι ζητώ προσφορές για την εκδρομή έτους της σχολής μου. Έρχεται ταξιδάκι τον Μάρτη!!
Δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί, εντός των ημερών ετοιμάζομαι να μαζέψω τα μπογαλάκια μου και να επιστρέψω Κύπρο. Τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο έχω πιο σημαντικά πράματα να κάμω στη Κύπρο από το να παίζω το πουλί μου στην Αθήνα.
Όσοι βρίσκεστε Αθήνα μέχρι την Κυριακή θα είναι οι Stomp στο Θέατρο Badminton. Stomp εν τζέινοι που εν στη διαφήμιση του Dolby Surround πριν αρκέψει το έργο στο cinema με τα βαρέλια τζιαι ξέρω ´γω. Εδκιάβασα ότι εν πολλά δυνατοί.
Α! Βάρτε μου την ευτζή σας να αναστηθεί το Τέρας! BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

1 σχόλιο:

Ουφ! είπε...

εύχομαι να αναστηθεί το τέρας :-)

τι παίζει με τους εκτυπωτές και τα λαπτοπ ρε παιδί μου;! ο δικός μου όταν πήγα να τα ενώσω άρχισε να μιλά ανατολικοευρωπαϊκά!!!!!