Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Χαμένος

Εχάθηκα τέλια. Ούτε γράφω, ούτε δκιαβάζω. Άκυρο! Δκιαβάζω... Φυσικοχημεία τζιαι γράφω που εφτομάς. Όι Φυσικοχημεία αλλά άλλο μάθημα. Φυσικοχημεία πιο μετά. Τζιαι τούτη η Φυσικοχημεία εν τόσο περίεργη όσο ο καθηγητής που την κάμνει. Ή μάλλον ο καθηγητής που την κάμνει εν τόσο περίεργος, που κάμνει τζιαι το μάθημα του περίεργο. Μες τη Φυσική, τα Μαθηματικά τζιαι τη Χημεία, μπλέκει την Φιλοσοφία τζιαι μπλέκει τζιαι τα μπούτια τα δικά μας.
Στο θέμα blog εχάθηκα. Ούτε γράφω, ούτε δκιαβάζω. Στο θέμα Φυσικοχημεία δκιαβάζω, εννά γράψω, αλλά πάλε είμαι χαμένος. Γάμησε τα κατάσταση, αλλά τουλάχιστο υπάρχει μια κοινή συνισταμένη. Ότι τζιαι στα δκυο είμαι χαμένος.
Λαλώ πελλάρες. Ξέρω το. Συνιθίζω το τελευταία. Καταλαβαίνω το, αλλά εν μπορώ να το αντιμετωπίσω. Είμαστε όλοι τρελλοί! Μας έχει σαλέψει εντελώς!! Ειδικά του τζιαιρού!





Το ίδιο ακριβώς τραγούδι, που τον ίδιο ερμηνευτή τζιαι δημιουργά σου εντελώς διαφορετικά συναισθήματα η κάθε εκτέλεση. Φωνάρα ο τύπος.

2 σχόλια:

Ρόκα είπε...

Καλά διαβάσματα σου εύχομαι και καλές επιτυχίες. Έρχομαι και εγώ Αθήνα την Κυριακή για να δώσω το τελευταίο μου και ελπίζω να το περάσω!
Ευχαριστώ που μου έστειλες και το link για να δω το ποστ σου ''Καλή Αντάμωση''. Θα την βρω την άκρη ή θα με βρεί αυτή....

Ανώνυμος είπε...

Μόχα μου αγαπημένε,
εν φάση τζιαι εννα περάσει! Εννα τελειώσει τζιαι το θκιάβασμαν.. εννα έρτουν τζιαι οι διακοπές τζιαι ούλλα καλάααα!

ήμουν στο Koo Koo τες προάλλες σε ένα live τζιαι ήταν ο Μπαλάφας στο κοινό τζιαι αθθυμήθηκα σε!

Σσιαιρετούμεν, καλές επιτυχίες!

p.s. Προτιμώ τη "δυνάμενην" εκτέλεσην!! ^_^