Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

Ακόμα μια δύσκολη μέρα για τον φοιτητή

Πλησιάζει περίοδος εξεταστικής(λέμε τώρα) τζιαι εγώ μια που τα ίδια. Τζοιμούμαι πρωί, ξυπνώ νύχτα τζιαι κάμνω οτιδήποτε άλλο εκτός που να δκιαβάζω. Εκτός που εχτές το πρωί που έκατσα να τελιωσω μια αναφορά εργαστηρίου που είχα τζιαι έπιαν με ένα πράμα που ενόμισα ήταν να τα δκιαβάσω ούλλα. Δυστηχώς εν εκράτησε πολύ. Είρτεν τζιαι η ώρα για ύπνο, ήταν 10 το πρωί.
Σήμερα επέστρεψα στη ρουτίνα. Εσηκώστηκα το απόγευμα, έδωκα την παρουσία μου στο msn, εδκιάβασα τα αθλητικά, έφαα, είδα αλλό λλία επεισόδια Αίγια Fuxia, επήα μετά στον Τσιτσιμπίρδη ήπια κανένα κρασούι τζιαι μετά πάλε σπίτι τζιαι ετέλιωσα τα επεισόδια της Αίγιας που εμείναν. Οι εν ετέλιωσα. Μετά είδα το Ευτυχισμένοι Μαζί που εκατέβασα τζιαι τα ΄Αγρια Παιδιά της Τρίτης, μέχρι τωρά που γράφω, που κάμνω διάλημμα και είπα να γράψω τίποτε στο blog που έχει μέρες να δώκω παρουσία. Έχω ακόμα νέο επεισόδιο Fringe τζιαι δκυο επεισόδια Lost της νέας season. Ότι προλάβω ώσπου να νυστάξω.
Ντάξει έννεν ακριβώς μια typical day τωρά που το θωρώ, επαράκαμα το με τις σειρές. Είπα όμως να ξεπετάξω την Αίγια. Έννεν τέλια μαλακία όπως ενόμιζα στην αρκή. Μέσα μέσα έχει δυνατές ατάκες. Όποιος έχει το επεισόδιο 7 να το ξαναδεί στην αρκή τζιαμέ που εν μεθυσμένος ο Τσαούσιης τζιαι λαλεί του Λεοντή "όχι, αρνούμαι!", εν η top σκήνη για μένα.



Ένα χαλαρό τραγουδάκι με Happy End

Καλημέρααααα

5 σχόλια:

Πρασινη νεραιδα είπε...

nmzo oulloi oi foithtes etsi eimaste.
me exairesi tin aigia, pu eleos diladi.....

thumps up gia to fringe kai ta agria paidia.

Unknown είπε...

Να μας ζήσει το Τσιτσιμπίρδι να ταΐζει και να ποτίζει (με τιμές χώμα) τους φοιτητές της Ζωγράφου!

Την επόμενη φορά θέλω να γράψεις κάτι πάνω στον τοίχο για να σε ανιχνεύσω. Αν θέλεις να το κάμω τζιαι γω :)

Μόχα είπε...

Κοίτα ότι είναι λλιο μαλακία η αίγια είναι, αλλά το γέλιο που έκαμα στην σκηνή που ανάφερα άξιζε τις ώρες που έφαα.
Ε σαν φοιτητής χημείας οφείλω να βλέπω Fringe. Μπορει τζιαι εγώ έτσι να καταλήξω μια μέρα, τρελλοεπιστήμονας;p

Η αλήθκεια Tσαρτελλούι είναι ότι εν μούχτι που την φκάλουμε. Δηλαδή αν δω καμιά φορά μια κοπέλα να ψάχνει τους τοίχους εσύ εννά ΄σαι?;p

Unknown είπε...

Ναι :P

Eγώ πάντως εν να σου γράψω

λιμανάκι είπε...

Υπομονή.

Μικρές βολτίτσες και διαβασμάτακι

;)