Τρίτη 28 Απριλίου 2009

Thing is back to base

Η Αθήνα εν η βάση μου τζιαι τούτο καταλαβαίνω το ούλλο τζιαι παραπάνω καθε φορά που πάω Κύπρο. Εν η φάση που κάποια πράματα ενοχλούν σε, κάποια άλλα έννεν ακριβώς όπως τα θέλεις ξέρω γω, αλλά εν κάμνεις τίποτε για τούτα, αφήνεις τα όπως είναι γιατί ξέρεις ότι εννα φείς.
Επήα δκυο εφτομάες, ούλλη μέρα ποτζί ποδά να τα φτάσω ούλλα, εν με εκανούσαν οι ώρες της ημέρας. Εν τζιαι είμαι κανένας που μπόρει να ζήσει με λλίες ώρες ύπνο. Ήρτα πίσω εχτές τζιαι ετζοιμήθηκα σύνολο 22 ώρες με 3 ώρες διάλειμμα. Τζιαι επέρασα αλλό κάτι ώρες στο κρεβάτι αλλά ξύπνιος. Κανονικό φόρτισμα το thing. Αφού πάω Κύπρο τζιαι που τους τέλια χαλαρούς ρυθμούς της Αθήνας, πιάνω απευθείας μέγιστη ταχύτητα.
Σήμερα έφκηκα τζιαι λλίο που σπίτι, επήα supermarket το απόγευμα έπιασα λλία πράματα, επήα πόψε έπαιξα μια πιλόττα, ντάξει. Σιγά σιγά μπαίνω στη ρουτίνα μου.
Είδετε που έγραψα ότι το laptopaki μου είχε πρόβλημα με την οθόνη του. Προχτές που έσαζα βαλίτσα έφκαλα το να δοκιμάσω μπας τζιαι άψει. Δοκιμάζω την πρώτη φορά τίποτε. Φκάλλω τη μπαταρία, ξαναβάλλω την, μια χαρά. Μια εφτομά ήμουν έτσι τζιαι το μόνο που εχρειάζετουν να κάμω ήταν τούτο. Εγέλασα. Τον τελευταίο τζιαιρό οι απλά εν θέλω, αλλά αδυνατώ να νευριάσω τζιαι να ασχοληθώ με τη κάθε μαλακία, τον κάθε κακό άνθρωπο που κυκλοφορά γυρών μου, τι κάθε σκατοκατάσταση που γινίσκεται. Εβαρέθηκα. Ας λαόνουνται ούλλοι. Εγώ να 'μαι καλά τζιαι οι ανθρώποι που αγαπώ τζιαι τα άλλα ούλλα σάζουν. Τούτο εύχουμαι κάθε νύχτα πριν τζοιμηθώ.


Θέλω απόψεις για τούτο το τραγούδι. Εγώ άκουσα το αρκετές φορές. Εν ξέρω, αρέσκει μου;p

8 σχόλια:

Πρασινη νεραιδα είπε...

το ειδα και εχω να σχολιασω...
λοιπον, φανταζομαι οτι μονο ως σατυρικο τραγουδακι και σχολιο στην κυπριακη κοινωνια θα μπορεσει να σταθει κατι τετοιο.

μη χτυπιεστε γιατι εχει πολυ πιο ασχημους λαους απο τους κυπριους. ειστε μια χαρα, ανδρες γυναικες και δεν μπορω να καταλαβω γιατι κανει ετσι ο τυπος για την κυτταριτιδα η τα σπυρακια. αμα θελει μοντελο να παει να το βρει.

και κατι αλλο, μην πηγαινετε στα κλαμπ να διασκεδαζετε αν θελετε να βρειτε συντροφο, δεν ειναι η ζωη εκει, ειναι μονο μια εικονικη πραγματικοτητα και κακη μαλιστα.

κατα τ αλλα welcome back!

Μόχα είπε...

Νεράιδα τζιαι εγώ πιστεύκω ότι μια χαρά εν οι Κυπραίες. Έχουν μια τάση όμως να καταβάλλουν υπερβολική προσπάθεια να ετοιμαστούν, για να παν οπουδήποτε, όι μόνο σε club, που κάπου ξεφεύγει το πράμα.

Avevaios είπε...

Τι να σου πω ρε thing; Στ' αλήθκεια εν έσιει σαν την Αθήνα! Πέμπτη επιστρέφω στη βάση εγώ.
Τωρά για το τραούδιν, εγιώ θα διαφωνήσω με τον τύπο. Μπορεί να θέλει να πει κάτι τζαι μια φάση να επέρασε που το νου μου πως πάει να πει κάτι σωστόν, αλλά το ρεφρέν έπεισέ με ότι διαφωνώ με τον τύπο. Αν θέλει να θίξει κάτι, να θίξει ούλλη την κοινωνία που επεριορίστηκε μόνο στο πόξω σε τόσο μεγάλο βαθμό, που δημιουργεί τούτα ούλλα τα ευτράπελλα τζαι γελοία γυρώ μας, μαζί με σιίλλιων ειδών προβλήματα (ανορεξίες, κκόμπλεξ, αισθήματα κατωτερότητας, αντικοινωνικότητα, αγοραφοβία κ.ά.) Τζαι όι τες ραγάδες τζαι τες κυτταρίτιδες... Μάλλον προς την αντίθετη κατεύθυνση στοχεύει το τραούδιν, που τούτο που λέω εγώ. Διά υπερβολική σημασία στο πόξω τζαι τούτος, όπως τζαι η κυπριακή κοινωνία στο σύνολό της (σχεδόν). Ψηφίζω εναντίον.

Μόχα είπε...

Το ρεφρέν σίουρα παραπάει, αλλά τούτη η υπερβολή τζιαι το τουπέ που διακατέχει μερικές, αποτυπώνεται πολλά καλά σε κάποια σημεία μες το τραγούδι νομίζω.

the bastard; unshaved. είπε...

Αν και δεν έχω τίποτε για να ζηλέψω, still ζηλευκω το relax στη βάση σου.

Εν κάτι που θα ήθελα να κάμω αλλα δυστυχώς δεν μπορώ.

Knight είπε...

Χριστός Ανέστη, κατ' αρχάς (εν είπαμε, νομίζω...)!
Welcome back! Μάλλον περνούμεν ούλλοι οι "ταλαίπωροι" ταξιδιώτες-φοιτητές την ίδια φάση με το "φόρτισμα" (εγώ πάντως σίουρα!)... Αρέσκει μου η χαλαρότητα με την οποίαν αντιμετωπίζεις τες καταστάσεις, πάντως...

Το άσμαν του παρέα που έγινεν μεγάλο σουξέ, εμένα εντυπωσίασε με! Συμφωνώ, υπάρχουν (τσας) πιο σοβαρά πράματα να σατυρίσει κάποιος, αλλά κάποιος πρέπει να το πει τζιαι του Λαζόπουλου, έννεν; Έκαμα ένα zapping τυχαία την ώρα της εκπομπής του τζιαι, παραδόξως (?), έδωκα πάνω στη Σαρρή... Ο καθένας με τη θεματολογία του, εξάλλου στα σχετικά videos εμφανίζει τζιαι ένα του Χριστόφια (εν το επαρακολούθησα), πιθανολογώ το εξίσου σατυρικό.
Να το σχολιάσω πιο... τεχνικά τωρά! ;p Ο στίχος του, ok, εν απλός, επίκαιρος, το νόημα (χονδρικώς) εν εύστοχο (χωρίς να θέλω να θίξω καμιάν!), ο τύπος είναι χιουμοριστικά καυστικός τζιαι για να παρατηρήσω λεπτομερέστερα τα στοιχεία του vid, εν επίσης ξενιτεμένος φοιτητής, που εταξίδεψεν πρόσφατα από/προς Κύπρον, εξ ου και η τσέντα των Duty Free που αχνοφαίνεται! Τα γυαλιά πιθανότατα φορεί τα όι λόγω complex ή κάτι, αλλά επειδή μάλλον οι στίχοι εν γραμμένοι στο pc του ή κάπου κοντά στην camera (γι' αυτό τα λαλεί φαρσί!) τζιαι εν ηλίου για να μεν αποπροσανατολίζει το θεατή το βλέμμα του! :p Έχοντας την εμπειρία ενός μαθήματος κιθάρας(!) τζιαι αρκετών ακουσμάτων, μπορώ να πω ότι ασχολείται χρόνια με το όργανο τζιαι ότι έσιει παρόμοια με εσένα, ακούσματα! Anw, έκαμα τζιαι μιαν παρατήρηση που ένιξερω αν βρίσκει κανένα σύμφωνο, για τη μουσική... Προσωπικά, θυμίζει μου τη "Φανή" του Καζούλη, εξαιρουμένης, φυσικά, της ενορχήστρωσης, στες παύσεις τζιαι κάπου στες νότες, αν τζιαι εν καταλάβω που ομοιότητες συγχορδιών! Συμπαθητική, εν πάσει περιπτώσει, μεινίσκει σου. ;p Να επισημάνω, εν τω μεταξύ, ότι δεν έχω την παραμικρήν ιδέα ποιος είναι ο ερμηνευτής κ.λπ., μόνο ό,τι είδα εσχολίασα!

Είμαι περίεργος να δω τι θα ειπωθεί παρακάτω (και αν), αλλά αν κρίνω που τα τελευταία σχόλια του video στο youtube, εν διφορούμενες οι απόψεις, ασχέτως του φύλου του εκάστοτε επικρίνοντος (εμένα, εξέπληξε με, μπορώ να πω)! ;p
Τα hits του, πάντως, εν αδιαμφισβήτητα, ό,τι τζιαι να πούμε...

Μόχα είπε...

Αξύριστε τζιαι εγώ κάμνω το τωρά που μπόρω.
Knight επαρατήρησα τζιαι εγώ μια ομοιότητα με τη Φανή που τη πρώτη φορά που το άκουσα.

Avevaios είπε...

είδετε τζαι την απάντηση; Typical κυπραίος... Σατυριστικό, πιο ακραίο και πιο πρόστυχο, προφανώς θέλει να απαντήσει... Το πολύ άσχημο είναι ότι στην ουσία κάνει προσωπική επίθεση στον τυπά που έγραψε την typical κυπραία. Τωρά δηλαδή έχουμε μιαν πλήρη εικόνα του τυπικού κυπραίου τζαι της τυπικής κυπραίας; ΕΛΕΟΣ! :)