Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Hey! Mr. Tambourine Man, play a song for me

Έφκάλαν μας πρόγραμμα εξεταστικής τζιαι είμαι πολλά ενθουσιασμένος γιατί 1η Ιούλη τελειώνω!!! Πολλοί μπορεί να με φκάλετε πελλό, αλλά δεδομένου ότι στα προηγούμενα τρία χρόνια ετέλειωσα στις 25/7, 13/7 και 17/7 αντίστοιχα, ο ενθουσιασμός μου είναι δικαιολογημένος. Η μαλακία είναι ότι άρκεψεν το δκιάβασμα τζιαι η πίεση με τις εργασίες αλλά άτε, έρκεται καλοτζιαίρι!!
Ετέλιωσε τζιαι το Lost. Μετά που έξι χρόνια επερίμενα να καταλήξει σε ένα πιο συναρπαστικό τέλος. Εξενέρωσα λλίο. Τούτη η άλλη διάσταση εν μου έκατσεν καλά σαν τέλος. Μπορεί να ΄μαι τζιαι εγώ χαντός τζιαι να μεν έπιασα το νόημα, αλλά σίουρα έχει τζι άλλους με μια μαθκιά που έριξα σε forums.

Το Σάββατο εννα πάω στο Bob Dylan!


3 σχόλια:

ρίτσα είπε...

25 7?ου καημένε
εν καλά φέτος

εγώ δεν είδα τον τελευταίο κύκλο του λοστ γιατί με έιχε χάσει στον προηγούμενο

Unknown είπε...

29 Ιουνίου ΜΕ παράταση - κανονικά ήταν 25. Επιτέλους να κάμουμε τζιαι μια φορά καλοτζιαίρι. Τζιαι επιτέλους μια φορά που εν τελειώνω τελευταία!

Μόχα είπε...

Ρίτσα δεν εμετάνιωσα καθόλου που το είδα. Τζιαι γενικά έχει πολλή ενδιαφέρον η τελευταία season. Μπορεί να μεν έγινε το μπαμ που επερίμενα στο τέλος, αλλά έχει 3 μέρες τζιαι συνεχίζω να δκιαβάζω αναλύσεις.

Τσαρτελλούι ένα έχω να πω. Τζιαι μια φορά ο Άρης!!;p