Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Φοίβος!



Εψές επέρασα την πιο ωραία μου νύχτα, για εδώ και πολύ καιρό. Φοίβος Δεληβοριάς! Διερωτούμαι πως γίνεται 4 χρόνια στην Αθήνα, τωρά να εκατάφερα να τον δω. Μέγα λάθος.
Ήταν ο Φοίβος, ο ντράμερ, ένας πολλά δυνατός κοντραμπασίστας τζιαι ένας άλλος που έπαιζε πλήκτρα τζιαι ακόμα 17 όργανα, που τα μισά πρώτη φορά τα είδα στη ζωή μου. Ωραίες ενορχηστρώσεις, λιτές αλλά όι απλές τζιαι εκτελέσεις παλιών τραγουδιών διαφορετικές.
Άρεσε μου πολλά ο καθρέφτης με μόνο ένα πιανούι τζιαι το Φοίβο να σιγοτραγουδά μαζί με ούλλο το κόσμο. Το Χάλια εννοείται ήταν στα highlights για μένα. Ο Φώτης επίσης, που το αφιέρωσε τζιαμέ στο παπά του, που εν χάνει πρεμιέρα όπως μας είπε. Η Κική τζιαι γενικά ούλλα:p Γεμάτο πρόγραμμα, πολλά πας τα γούστα μου. Ελάχιστα τα τραγούδια που εν έπαιξε τζιαι έθελα να τα ακούσω.



Είναι τζιαι πολλά σημαντικό ο τραγουδιστής να είναι ο ίδιος που έγραψε τα τραγούδια τζιαι να έχει για το καθένα να πει τζιαι μια μικρή ιστορία. Πολλά ωραίος τύπος ο Φοίβος, πολλά καλός live. Να πάτε να τον δείτε!


8 σχόλια:

Ουφ! είπε...

αχ! αχ! αχ! :-)

ακόμα και αν δεν αρέσει σε κάποιους ο Φοίβος, άμα τον δουν live τον λατρεύουν - φαντάσου να σου αρέσει κιόλας :-)

τον είδα αρκετές φορές, είναι τέλειος! τώρα ανυπομονώ για τις 15 του Φλεβάρη που θα έρθει Λεμεσό :-)

Knight είπε...

Λατρεμένος, αυθεντικός, διαχρονικότατος Φοίβος!... :)
με 'γειά το νέο blog, παρεμπιπτόντως!

Ανώνυμος είπε...

Έχει πλάκα, συμφωνώ με την Ουφ ότι στο Live εν πιο καλός.

Προτείνω σου "Empty Frame" Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου στις 22:00 στο six d.o.g.s. (Μοναστηράκι) - πάρε μια γεύση που το http://www.myspace.com/theemptyframe

τζιαι "Anthypnic Flow" " 6 Φεβρουαρίου στο Χίλιες & Δύο Νύχτες (Ψυρρή) (http://www.myspace.com/anthypnicflow)

Καμία σχέση με Δεληβοριάν αλλά εν όμορφον να ανακαλύπτεις τζι' άλλα πράματα :D

Enjoy

Πρασινάδα είπε...

Παντα ήθελα να πάω σε συναυλία του αλλά ποτε εν εκατάφερα να τον πετύχω άμα είμαι κυπρο....Χόουπφουλλι γουάν ντέι.....

Μόχα είπε...

Ούφ ήμουν σίουρος ότι ήταν να ρίξεις αναστεναγμούς!!;p

Knight άρκησες τσας?;p

Μαθητούδι, όντως εν ωραίο να ανακαλύπτεις τζι άλλα πράματα, αλλά δαμέ σε πιο "συμβατικά" πράματα τζιαι δυσκολεύκουμε να βρω να με ακολουθήσουν. Για να φκω μόνος μου, όλο λέω, αλλά ποτέ δεν το κάνω.

Πρασινάδα καλωσόρισες, με την πρώτη ευκαιρία που θα έχεις να πάεις τζιαι εν θα χάσεις!

Ουφ! είπε...

Μόχα, όταν έμενα Αθήνα είχε ανέβει μια παράσταση στην οποία πέθαινα να πάω αλλά δεν την είδα γιατί δεν έβρισκα παρέα να πάει μαζί μου... η βλακεία είναι ότι τόσα χρόνια μετά ακόμα το μετανοιώνω που δεν πήγα μόνη μου!

(ήταν η συμβουλή της ημέρας)
:-)

Μόχα είπε...

Κάποια στιγμή θα το κάμω νομίζω. Ήμουν έτοιμος τελευταία να πάω στο Παυλίδη μόνος μου, αλλά τελευταία στιγμή επροέκυψε ενδιαφέρον.

Who knows... είπε...

Ta xronia pernoun..kapoia pramata allazoun rizika kai kapoia katholou..kanonas tis zwis..alla akoma kai se ekeina pou allazoun synexizoun na yparxoun statheres opws tis e3iswseis twn mathimatikwn..