Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Με όνομα βαρύ σαν ιστορία

Εν που τις ελάχιστες φορές που έγραψα πρώτα τον τίτλο σε post. Συνήθως γυρέυκω ένα τίτλο τζιαι τελικά βάλω τον τζείνο του τραγουδιού που επισυνάπτεται, ή έναν στίχο του.

Ένα όνομα που δυστυχώς κάποιοι εν εφανήκαν τόσο αντάξιοι. Πιστέυκω σε εμένα, μπόρω να τα καταφέρω! Εν άλλο που με προβληματίζει: Εν τούτο που θέλω?
Σἰουρα έννεν τούτο που επερίμενα-εσχεδίαζα, όι γιατί εν κακό, απλά εν εθώρουν κάποιο δρόμο που να οδηγεί τζιαμέ. Ο δρόμος όμως υπάρχει, εν τζιαμέ τζιαι καλούμε να αποφασίσω αν θα τον ακολουθήσω.
Πέρσι έτσι τζιαιρό περίπου έμπαινα στα 24 τζιαι έγραφα ότι κάπου δαμέ αρκέφκουν τα πράματα τζιαι δυσκολεύκουν. Ως τα 23 ήταν ούλλα απλά, ωραία τζαι ανέμελα. Τζιαι επαληθεύομαι. Τωρά λλίο πριν πατήσω τα 25 καλούμαι να πάρω αποφάσεις όι απλές, αποφάσεις ζωής.
Αν ήμουν ο Alan Harper ήταν να κάτσω να κάμω λίστα με τα θετικά τζιαι τα αρνητικά. Αν πάλε ήμουν ο Charlie Harper ήταν να το πάρω χαλαρά τζιαι να κάμω τζείνο που νιώθω χωρίς πολλήν σκέψη. Αν βέβαια ήμουν ο Jake Harper ήταν να παραγγείλω peperoni pizza τζιαι να γύρω πας τον καναπέ. Να κόψω το Two and a half men a??;p
Τέσπα να περάσει η εξεταστική με το καλό τζιαι βλέπουμε.

Έρκουνται συναυλίες:
3 Ιούνη Γραμμένος με guests Μουζουράκη, Δρογώση Γεωπονική
4 Ιούνη Πασχαλίδης Γεωπονική
18 Ιούνη Μπαλάφας στην Τεχνόπολη
29 Ιούνη Μάλαμας στο Λυκαβητό
Εξαρτάται βέβαια τζιαι που το πρόγραμμα της εξεταστικης αλλά τώρα να δούμε!


5 σχόλια:

evroskarseras είπε...

Φίλε πιστέφκω πως οι αριθμοί που αναφέρεις σαν ηλικίες μας επεβλήθηκαν απο τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Το πότε μπαίνεις στην ζωή σύμφωνα με το σύστημα το σημερινό δεν είναι παρά σχετικό. Ακόμα μια απόδειξη πως ο χρόνος είναι σχετικός χωρίς πολλές εξισώσεις. Ο μεγαλύτερος φόβος έρχεται κατ'εμένα όταν βλέπεις την ύπαρξη σου να κερματίζεται απο τον χρόνο. Τούτη η μόδα που λαλούν κρίση μέσης ηλικίας ίσως τελικά να εν αλήθκεια. Να αρκέψεις να διερωτάσαι μα γιατί να ππέφτουν τα μαλιά σου, γιατί να μεν επέτυχες τόσα πολλά, γιατί η ψυχή σου νε μεν εν έτσι να μεν εν αλλιώς...

υ.γ: πήαιννε στες συναυλίες τζαι μάματα υπόλοιπα. ο χρόνος απλά εν υπάρχει. μεν το σκέφτεσαι.

Πρασινάδα είπε...

Ενεν η ηλικία, το νούμερο δηλαδή το σημαντικό αλλα τζείνο που αποκαλώ "φάση ζωής". Για παράδειγμα ένας άνθρωπος στα 30 που πριν ~2 χρόνια ετελειωσε πτυχία/πανεπιστήμια κτλ τζαι καποιος που εν 30 τζαι επέστρεψε Κύπρο εδώ τζαι 5-6 χρόνια τζαι δουλεύκει έσhει μια σχέση κτλ. Μπορεί να έχουν την ίδια ηλικία αλλα ο κάθε ένας εν σε διαφορετίκη φάση της ζωής του. Τουλάχιστον έτσι λαλώ για να παρηγορούμαι τζαι εγω! :)

Υ.Γ. Βάλεις με σε πειρασμούς να θέλω να κόψω εισητήριο για Αθήνα!

Xippasmeni είπε...

Λλιες μέρες πριν τα 25 τζαι εγώ τζαι μπαίνω στις ίδιες σκέψεις αλλά μετά λέω του εαυτού μου, χου κκέαρς, ιτς τζαστ α ναμπερ!

Μόχα είπε...

Συμφωνούμε ούλλοι, τα χρόνια εν απλά ένα σημείο αναφοράς τζιαι εν σημαίνουν απολύτος τίποτε. Τούτο εν το σίουρο. Απλά εγώ τωρά είμαι στη φάση που τελιώνω σιγά σιγά το πτυχίο μου τζιαι πρέπει να πάρω κάποιες σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον μου. Έν συνεχίζουν να είναι ούλλα στο χαλαρό. Τούτο εν που με απασχολεί βασικά τζιαι όι το 24 ή το 25 σαν νούμερα.

Ουφ! είπε...

μου θυμίζεις πολύ κάποιο παιδί που ξέρω, στην ηλικία σου, με τους ίδιους προβληματισμούς για το μέλλον... ενώ ηλικιακά είμαι μεγαλύτερη (δεν λέω πόσο χε χε) είμαι σε παρόμοια φάση.... ή μάλλον, εύχομαι να μπορούσε κάποιος να με συμβουλέψει ανάλογα τότε.
αν το δίλημμα είναι για ένα μεταπτυχιακό ή κάτι τέτοιο πιστεύω ότι θα έπρεπε να το κάνεις. και αν θέλεις κάτι άλλο, να το κάνεις μετά, αλλά πριν έρθεις Κύπρο γιατί η Κύπρος έχει τη τάση να σε βουλιάζει. ή θα μπεις στη ρουτίνα που περιγράφει και η πρασινάδα ή θα είσαι στο pause μη ξέροντας πως να προχωρήσεις, όπως είμαι εγώ!

προς το παρόν συναυλίες :-)