Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Ne me quitte pas

Εβαώσαν τα ούλλα τζιαι εγίνηκα ένας τζιέγκενος. Υποτίθεται εννά αξιοποιούσα τούτο το χαμένο χρόνο δουλεύκοντας για τη διπλωματική μου, αλλά προς το παρόν λλία πράματα έκαμα.
Τζείνο που έκαμα ήταν να τελιώσω τζιαι την τέταρτη season Μy name is Earl τζιαι να δω τα πρώτα δέκα επεισόδια της 3ης season του White collar, που πρέπει να πω ότι έκαμεν μεγάλη εξέλιξη σε σχέση με το πως εξεκίνησε τη πρώτη season. Τζιαι θα συνεχίσουμε με τα νέα επεισόδια που ξεκινούν τωρά ή εξεκινήσαν ήδη, Sons of Anarchy, Fringe, Big bang theory τζιαι να δούμε τι σκατά θα είναι το Two and a half men χωρίς τον Charlie αλλά με τον Ashton Kutcher.
Για τις καταλήψεις εξανάπαμεν τα. Αδιέξοδες καταλήψεις όπως πολλά εύστοχα γράφει ο καθηγητής μου.
Έχει που την Κυριακή εκόλησα με τούντο τραγούδι. Εν μπόρω να το κάμω embed οπόταν βάλλω απλά το link. http://www.youtube.com/watch?v=za_6A0XnMyw
Έβλεπα το chart show που ήταν για διασκευές τζιαι κάπου στις πρώτες θέσεις ήταν τούτο το τραγούδι σε διασκευή του Πάριου. Εγώ εν το ήξερα καθόλου τζιαι ήρτα ήβρα το στο youtube. Το Jacques Brel έξερα τον που το Λιμάνι του Αμστερνταμ, που τους ελληνικούς στίχους έγραψεν ο Αραπάκης που είχεν τους Βατράχους στη Σόλωνος. Μόλις είδα το video έμεινα! Εν ξέρω γρι γαλλικά εν το μεταξύ, αλλά μόνο με την ερμηνεία του εκόλλησα. Εβοηθήσαν πολλά οι υπότιτλοι βέβαια. Βλέπεις τον τζιαι περνάς τον πόνο του μαζί του. Τζιαι ετραγούδησαν το πολλοί γνωστοί το τραγούδι τζιαι στα γαλλικά τζιαι στα αγγλικά.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

den to i3era afto tou pariou!oreo!
ego agapisa touto t tragoudi pu t lara fabian! e3eretiki ektelesi!!!

Πατάτα είπε...

Moxa thanx pou me eklamourises :)
Ekama to touto to prama.. na parakaleso kapion toso polla na meinei mazi mou... eftasa ston pato kai ekama pramata akraia gia tzinon pou agapousa! eklamouristika giati eperasan 7 xronia kai akoma ponei me nakkourin...
mana mou na ise kala omos :) itan polla efxaristi ekpliksi na me aggiksei toso polla i erminia tou tipou.