Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

Ο Βαλεντίνος, ο Κλέφτης και ο Φίλτατος...

Εν τζιαι εν ότι το εγιόρταζα ποτέ ιδιαίτερα τζιαι λείπει μου τωρά που είμαι μόνος μου, ούτε εννα πώ τα τετριμμένα ότι οι ερωτευμένοι γιορτάζουν κάθε μέρα, απλά τούτη η φάση καρδιούλες, αρκουδάκια ξέρω ΄γω, ποτέ εν μου κάθετουν. Θέλοντας τζιαι μη όμως, τούτη η φασαρία που γίνεται βάλλει σε σε σκέψεις.
Εγώ τη νύχτα επέρασα την με το συμφοιτητή μου το Κλέφτη που είρτεν για να δκιαβάσουμεν τάχα, αλλά στη πρώτη δυσκολία επαρετήσαμεν τα τζιαι εκάτσαμεν είδαμε το γαύρο.
Επειδή είμαι αδκιασερός να σας πω γιατί Κλέφτης. Μια νύχτα επιστρέφαμε που τους Βατράχους με το αυτοκίνητο του Κλέφτη, είχαμε τζιαι τα κρασιά μας τζιαι ανεβαίνοντας την Παπάγου είδαμε δκυο κοπέλλες.
-Παίξε την πουρού των κοπέλλων ρε, λαλώ, τζιαι επαιξεν την.
Εshιερετήσαν μας τζείνες.
-Ρε εshιερετήσαν μας
-Ε στράφου πίσω ρε, λαλώ του
Εστράφηκεν, εσταμάτησεν δίπλα τους τζιαι ανοιξεν το παράθυρο.
-Να σας πάμε κάπου κορίτσια?
-Οχι, εμείς κλειδαρά ψάχνουμε
Τζιαι τότε ο δαιμόνιος εραστής ρίχνει την ατάκα!
-Ελάτε μέσα να σας πάω, έχω κάνει κλέφτης!
hahahaha Τζείνες εχαντακωθήκαν προς στιγμής τζιαι επροχωρήσαν, ο Κλέφτης εξεκίνησεν να φύουμε τζιαι εγώ να παιθάνω που τα γέλια! Γι αυτό και τον αναφέρω ως Κλέφτη, μεν πάει ο νους σας στο κακό.
Μετά το γαύρο που έδερεν με το κούντημα του διαιτητή για ΑΛΛΗ ΜΙΑ φορά, έκατσα εμαείρεψα. Έκαμα καρμπονάρα με κολοκυθάκια, συνταγή του Jamie. Άνοιξα τζιαι ένα Μοσχοφίλερο τζιαι εκάτσαμεν να φάμε. Αν έαφτα τζιαι κεράκια κάλλιστα θα μπορούσες να το πεις και ρομαντικό δείπνο. Μετά επετάχτηκεν τζιαι ο Κλέφτης στο περίπτερο έφερεν δκυο οικογενειακά Nirvana με cookies. Είμαστε τζιαι λιτοδίαιτοι όπως καταλαβαίνετε. Τούτο με τα Nirvana τα οικογενειακά εκάμναμεν το πολλα στην εξεταστική του καλοτζιαιρκού. Ο Κλέφτης έφυεν πριν λλίο αφού εν επέρναμεν απόφαση να πάμεν πούποτε τζιαι έκατσα να περιγράψω τη νύχτα μου αφού εν έχω τίποτε καλύτερο να κάμω.
Αρέσκει μου πολλά να μαειρεύκω εν το μεταξύ, εν κάτι σαν hobby για μένα. Βρίσκω συνταγές, κυρίως που τον Jamie τζιαι δοκιμάζω ότι να 'ναι. Μέχρι τζιαι chef εσκέφτουμουν να γίνω αλλά τελικά εκέρδισεν με η επιστήμη;p Για τούτο ίσως να μιλήσω άλλη φορά.
Κάποιος ερώτησεν για το Φίλτατο. Μια νύχτα δαμέ σπίτι μου με κιθάρες και τραγούδι, κάποιος είχεν την φαεινή ιδέα να πιάμε την Τέλεια που απόκρυψη να της αφιερώσουμεν τραγούδι. Επιάμεν την τζιαι επάιξαμεν της το Αν ήσουν άγγελος του Καζούλη. Ο Φίλτατος εν το μεταξύ ήταν έξω στο μπαλκόνι τζιαι παίζει να εσκέφτετουν να αυτοκτονήσει. Εμείς απποθήκαμεν τζιαι μετά που λλίο εξαναπιάμεν την τζιαι επαίξαμεν της την Πρωτη μας φορά του Κότσιρα. Τούντη φορά σίουρα εσκέφτετουν να αυτοκτονήσει. Μετά ο Κλέφτης είχεν μια άλλη φαεινή ιδέα. Να της στείλει ο Φίλτατος μήνυμα να την ρωτήσει αν της αρέσαν τα τραγούδια, μπας τζιαι κάμουμε μιαν αρχή σε τούτην τη γαμημένη τη κατάσταση. Μετά που καμιά ώρα που επροσπαθούσαμεν να το πείσουμε, με θεμιτά και αθέμιτα μέσα, τελικά έστειλεν της. Έκτοτε αποκτήσαν μια επαφή, αλλά τίποτε ουσιαστικότερο από ανταλλαγή μυνημάτων ανά λλίες μέρες. Αναμένουμεν..;p
Είδα και το Wrestler εψές. Όντως εν πολλά καλός ο Mickey Rourke.
Happy Valentine's day!?

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ! α ρε γαύρε πάλε με το κούντημα...

'έχω κάνει κλέφτης' χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
κορυφή!!!

Μόχα είπε...

Για το Χαρούλη έν έχεις να πεις τίποτε ρε Αλέξανδρε?

Πρασινη νεραιδα είπε...

axou ta,poly kali i ataka tou klefti!

(jamie rocks,einai kai paidaros)

SparksScribbler είπε...

I looooooove Jamie. Σοβαρά, είμαι εθισμένη. Το "έχω κάνει κλέφτης" φοβερό, αν και θα είχα πανικοβληθεί αν το έλεγε κάποιος σε μένα.

Knight είπε...

Έχω να παρατηρήσω πως... ο γαύρος εν πολλά μισησμένη ομάδα, τελικά, παντελώς δικαιολογημένα! ;p
Για τη σημασία του Βαλεντίνου στη ζωή μου, μια τζιαι επιάσαμε τες μάππες, να παραπέμψω σε ένα σύνθημα του ΠΑΟΚ, που με ενθουσίασε, όπως πολλά συνθήματα της εν λόγω ομάδας, φυσικά! Πάει κάπως έτσι: "ΠΑΟΚ, γερά και τη ζωή μου δίνω, στ' α*****α μου το γράφω, τον Άγιο Βαλεντίνο!!!" - lol (που δαμέ ως την Τούμπα)!
Anw, ο "Κλέφτης" φατσάρει μου πιο άτσαλος, πάντως, που το "Φίλτατο", που είναι και προσωπική μου αδυναμία, εν ευαίσθητος μιτσής φαίνεται, προσέχετε τον! Πού την εσκέφτηκε τούτη την ατάκα ο αθεόφοβος, επείραζε να τους επρόσφερε φιλοξενία για το βράδυ (φαντάζομαι πως εκλειδωθήκαν έξω, δηλαδή); Πολλά δυνατός! :p
Παρένθεση: Έχω την άποψη πως, ο Jamie εν επιστήμονας στη μαγειρική, μήπως να τα εσυνδύαζες τζι' εσύ;!
Επανέρχομαι στο "Φίλτατο", εν τέλει (αδυναμία, είπαμε)... Πολλά καλές επιλογές τραγουδιών, να μεν απογοητεύκεται αν δεν ήταν δικές του, νομίζω (για να θέλει να πέσει που τα μπαλκόνια), ήταν καλή αρχή τζιαι πιστεύκω πως αναγνώρισεν το τζιαι ο ίδιος, για να δεχτεί να της στείλει μήνυμα μετά ("τραβάτε με τζι' ας κλαίω", η κατάσταση!)... Εχάρηκα με την πρόοδο του. Του εύχομαι καλές επιτυχίες!

shooting star είπε...

mia xara eperases kai ego me kollites imouna se club kai ti ekatalava? itan xamos!!

p.s polla asxeto alla to mosxofilero ine apo ta kalitera krasia x

Μόχα είπε...

Βλέπω ότι ο Jamie πουλά α!;p Θα εμπορούσα να πω τζιαι εγώ i love Jamie Queen αλλά μετά και το δείπνο με το Κλέφτη, εννά παρεξηγηθώ. Εν μου επέρασε που το μυαλό ο χαρακτηρισμός παίδαρος όμως, όπως είπε η Νεράιδα, άρα οκ!;p Εννοείται πάντως ότι έχω ούλλες τις εκπομπές του κατεβασμένες.
Ωραίο το σύνθημα του ΠΑΟΚ. Τόσο ενδιαφέρον για το Φίλτατο όμως εν επερίμενα. Μπας τζιαι είσαι ο Φίλτατος ρε?;p
Βάλε όλα τα άστρα του ουρανού για νυφικό και έλα μαζί μου λαβωμένο ξωτικό. http://www.youtube.com/watch?v=nQh0JMaVtxg
Όσο για το Κλέφτη άλλο να το δκιαβάζεις τζι άλλο να το ζεις!;p

Knight είπε...

lool
Εν τζιαι ο "Φίλτατος" αντι-γαύρος, αλόπως(?)! ;p