Τρίτη, 14 Ιουλίου 2009

Ένα ρεζερβουάρ γεμάτο... όνειρα!Έμεινε μόνο ένα αλλά εγώ έριξα το στο κουνουshμάν. Ε εβαρέθηκα. 14 του ιούλη τζιαι γράφω μαθήματα κόμα. Πέρσι στις 10 επήα Κύπρο τζιαι στις 13, σαν εχτές, εβάφτισα. Ναι το thing είναι και godfather.
Ο κουμπάρος μου είπε μου να πέρνω μαζί μου το μιτσή στη παραλία, για να 'ρκουνται οι γεναίκες να χαριεντίζουνται με το μωρό τζιαι να τις πιάνω κουβέντα. Δεν κακό άμα το σκεφτείς haha;p
Προχτές εσυζήτουν με ένα φίλο. Φίλος όι που το στενό μου κύκλο, αλλά ταιρκάζουν πολλά τα χνώτα μας. Κοινό μας όνειρο, είναι να πιάμε που μια Harley τζιαι να γυρίσουμε την Ευρώπη, φκάλλοντας τα έξοδα μας με τις κιθάρες μας μες τους δρόμους.
Ελάλεν μου για τα προβλήματα του, επίντωσα τζιαι 'γω τα δικά μου τζιαι έγραψα κάτω κάποιους στίχους. Έδειξα του τους τζιαι επροέτρεψε με να τους βάλω μουσική. Έκατσα ύστερα το ξημέρωμα με τη κιθάρα μου τζιαι τελικά εκατάφερα τα. Εολοκλήρωσα το πρώτο μου τραγούδι. I'm so proud of my self!
Στη wish list υπάρχει νέα προσθήκη. Στο μυαλό μου υπήρχε πάντα σαν ιδέα, αλλά εθώρουν τες προχτές τζιαι ερωτεύτηκα! Υπάρχει η οικονομική λύση εδώ, απλή λιτή και απέριττη τζιαι η πιο ακριβή εδώ. Αυτά είναι!
Τούτο το αυτά είναι εκόλλησεν μου τις τελευταίες μέρες. Ότι να ΄ναι.


1 σχόλιο:

πράσινη νεράιδα είπε...

εχει δικιο ο κουμπαρος σου...