Σάββατο 11 Ιουλίου 2009

Έμεινεν ένα! Next destination?

Εφάν με τα δκιαβάσματα. Ντάξει, μεν φανταστείτε, προσπαθώ όμως! Έδωκα 5, έμεινεν ένα την Πέμπτη τζιαι τέλος! Μια χαρά! Αν αρκέψουν να έρκουνται τζιαι θετικά αποτελέσματα ακόμα καλύτερα.
Την άλλη Παρασκευή, το πολλή Σάββατο θα πάω Κύπρο. Να καταλάβουμε τζιαι μεις ότι εν καλοτζιαίρι. Ότι εν καλοτζιαίρι καταλάβεις το βέβαια άμα είσαι πας τη μοτόρα τζιαι εξακολουθείς να δρώνεις, αλλά έννεν τούτο που εννοώ. Να πάμε τζιαι μεις θάλασσα να δει ο ήλιος την κορμάρα μας, να πλώνουμε τη νύχτα με ποτό τζιαι ναργιλέ τζιαι να δουλέψουμε λλίο, αν θα πάμε κανένα ταξίδι το Νιόβρη.
Για το ταξίδι η μια σκέψη που έκαμα εν Σκανδιναβία. Νορβηγία ας πούμε που το εκοίταξα λλίο, εν εφικτός προορισμός σε θέμα λεφτών, αλλά εν ξέρω κατά πόσο θα είναι τζιαι ενδιαφέρον, να 'χει πράματα να δεις. Αν επήε κάποιος ας γράψει τις εντυπώσεις του.
Η δεύτερη σκέψη είναι να πάω κάπου που να έχει theme park. Το θέμα είναι όμως να συνδιαστεί τζιαι με κάτι άλλο, γι΄αυτό πρέπει να ψάξω ποιοι εν οι πιθανοί προορισμοί.
Η τρίτη σκέψη, που θα είναι διακοπές με όλη τη σημασία της λέξης, είναι η Ταϋλάνδη. Σίουρα εν η πιο φτηνή επιλογή για εξωτικό ταξίδι, αλλά εν ξέρω τζιαι κατα πόσο είναι εφικτή. Εκτός αν εν τόσο φτηνή η ζωή όσο λαλούν τζιαι πέραν των εισητηρίων τζιαι του ξενοδοχείου, τα υπόλοιπα έξοδα εν πολλά περιορισμένα.
Υπάρχει βέβαια τζιαι το ενδεχόμενο να με πιάει η οικονομική κρίση τζιαι στο τέλος να μεν πάω πούποτε.
Σήμερα ανανέωσα τζιαι το διαρκείας της Πανάθας, με την ελπίδα να δούμε τζιαι ΄μεις κανένα πρωτάθλημα ώσπου είμαστε δακάτω!


1 σχόλιο:

Knight είπε...

Καλές επιτυχίες!

Έννεν κατάσταση, πάντως, τούτη... Μέσα Ιουλίου τζιαι ακόμα εννα μας δει ο ήλιος (τίτσιρους, εννοώ)!
Πρώτα οι διακοπές τωράαα (!), όσον αφορά στους προορισμούς που σε διχάζουν, νομίζω. Εγώ, τουλάχιστον, έχω τες απόλυτα και άμεσα ανάγκη. ;p

PS: Άτε ΠΑΝΑΘΑΑΑ! Eν αμφιβάλλω πως εννα προλάβω πρωτάθλημα ποδά, προσωπικά... Στα 6-7 χρόνια που έπονται, εννα μεν χτυπήσουμεν ένα;! :p