Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Τελικά είμαι...

Κάμνω όνειρα, θέλω να κάμω το ένα, το άλλο, να φύω έξω να δουλέψω, να αρπάξω ότι ευκαιρία μου παρουσιαστεί, αλλά τζιαμέ που έβρεθηκα στο σημείο που έπρεπε να πάρω μια σημαντική απόφαση έκαμα πίσω. Τελικά είμαι ΠούΤος!(?)(το πούτος, με ένα Τ εν όπως το ελάλεν ο περιβόητος Άντζι, ένας που επιάνναμε τζιαι επηράζαμε στο στρατό).
Έκαμα που λαλείτε αίτηση στο IAESTE, ένα πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών, για να κάμεις τη πρακτική σου έξω. Είχε 14 θέσεις για τη σχολή μου τζιαι εγώ ήμουν χαμηλά στη λίστα 33ος. Αλλά επήα στη κατανομή των θέσεων να δω. Εκωλώσαν πολλοί τελικά τζιαι όταν είρτε η σειρά μου να μπω μέσα είχεν 3 θέσεις, Ιράν, Κίνα, Καζακστάν.
Το Καζακστάν εκοίταξα το λλίο γιατί ήταν η μόνη που τις τελευταίες επιλογές που ήταν λλίο ενδιαφέρον, αλλά γενικά επήα τζιαμέ πολλά χαλαρά γιατί εν επερίμενα να μείνουν θέσεις τζιαι εν το εσκέφτηκα καθόλου. Η Κίνα ήταν πολλής το τζιαιρός. Ε έμπηκα μέσα τζιαι ο άλλος έστησεν με στο τοίχο. Εν κανεί που εν το έκαμα processing καθόλου πριν, ο άλλος επήρε με μονότερμα. Να αποφασίσεις γρήγορα ή να φύγεις λαλεί μου. Είσαι και Κύπριος είστε σοβαροί ανθρώποι εσείς λαλεί μου (το καλό τους καταλαβάνουν το). Ε λαλώ του, εν γι' αυτό που θέλω να το σκεφτώ λλίο, δεδομένου ότι εν μπορώ να κάμω πίσω μετά, θέλω να ΄μαι σίουρος για την απόφαση μου. Αν δεν είσαι σίγουρος σήκω φύγε λαλεί μου τζιαι έφυα.
Δηλαδή μες σε μισό λεπτό έπρεπε να σκεφτώ ότι το καλοτζιαίρι 2-3 μήνες εννά τους περάσω στο Καζακστάν, μπορεί να χάσω την εξεταστική που ήδη χρωστώ μαθήματα τζιαι άλλα πολλά. Πόσο εύκολο είναι να δεσμεύσεις 2 μήνες που τα τωρά? Ε εκώλωσα. Αλλά τωρά έχω το μες του νού μου.
Το Καζακστάν, εν πλούσιο λόγω πετρελαίων τζιαι άμα δείτε το Almaty που ήταν η θέση, εν μεγαλούπολη με ουρανοξύστες τζιαι ξέρω 'γω, που νομίζω εν θα 'ταν τόσο άshημα. Ντάξει τα λεφτά ήταν λλία αλλά έγραφεν ότι ήταν αρκετά για να περάσεις. Τούτο που με προβληματίζει όμως εν τζιαι εν ότι έχασα τη θέση. Εν το ότι τζιαμέ που έπρεπε να πάρω την απόφαση έκαμα πίσω. Εκράτουν την προσφορά στο shιέρι μου τζιαι έφυα άφηκα την, χωρίς να 'μαι σίουρος αν το ήθελα ή όι. Ετέλιωσε τούτο όμως. Πάμε γι΄ άλλα.
Κατά τα άλλα η εξεταστική επήεν καλά. Όσα μαθήματα είχα αμφιβολία επέρασα τα τζιαι εμείναν 2 αποτελέσματα ακόμα που περιμένω, αλλά νομίζω επέρασα τα. Έμπηκα δυνατά στο νέο εξάμηνο, πάω παρακολουθήσεις. Εάρκεψα τζιαι γυμναστήριο. Γενικά προσπαθώ να βάλω τα πράματα σε μια σειρά τζιαι εχώ ακόμα κάποια θέματα που πρέπει να τακτοποιήσω. Έσπασε μου λλίο το σημερινό τη ψυχολογία μου αλλά ντάξει. Το thing είναι εδώ ενωμένο δυνατο!?;p


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήριαααα!! (για την εξεταστική)
Εν πειράζει που έχασες τη θέση.. Μπορεί να ήταν η σωστή απόφαση τελικά. Εν λαλούν ότι εν η πρώτη σου σκέψη η σωστή? Εκτός τζαι αν το έκαμες που καθαρά δειλούς λόγους.. (που εν το νομίζω)

Καλο μήνααα!!

ΧΧ

homo anisorropus είπε...

Xm... diafwnw me tin apofasi sou. Tetoies empeiries den prepei na tis xanoume. An kai to 3erw pws an imoun sti 8esi sou tin idia apofasi 8a eperna...

Μόχα είπε...

Ευχαριστώ Ηλέκτρα. Καλό μήνα και σε 'σένα!

ΗΑ εν εμπειρίες, εν 2 γραμμές παραπάνω στο CV, αλλά άτε..

Πρασινη νεραιδα είπε...

που μπορω να σου στειλω μεηλ?

Μόχα είπε...

esteila sou ego