Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Φωτιά μου

Είμαι σε μια φάση που νιώθω ότι αργά ή γρήγορα εννά αποχαιρετήσω την Αθήνα. Συνηδητοποιώ το σιγά σιγά. Μπορεί βάση των εξελίξεων να καθυτερεί λλίον, αλλά έρκεται. Τζιαι εν σαν να προσπαθώ να πάω παντού. Εβόλεψεν τζιαι η αναβολή(μόνο?!) της εξεταστικής. Ο αρφός μου, έχοντας την εμπειρία, λέει ότι εν κάτι που εννά συνεχίσει να με ακολουθεί. Φαντάζουμαι ότι όλο και θα επιστρέφω, να καλύπτω το κενό που θα μου αφήκει.
Την Πέμπτη επήα στο Μάλαμα. Ντάξει, η Τεχνόπολη, σαν συναυλιακός χώρος εν σχετικά μιτσής, αλλά έτσι κακό εν εξανάδα σε συναυλία. 9.15, η μόνη συναυλία που είχε ώρα έναρξης 9 τζιαι άρκεψεν πριν τις 9.30, τζιαι ο κόσμος έξω που την είσοδο ήταν παααάρα πολύς. Εγώ, άπειρος από συναυλίες του Σωκράτη, μαζί με τον Φίλτατο, εν είχαμεν καν εισητήρια. Ήταν να πιάμεν που τζιαμέ. Όταν εκατάφερα να κοντέψω στο εκδοτήριο, σκαρφαλωμένος πας το κάντζελο, είδα ότι εν είχεν κανένα μέσα.
Ως από μηχανής Θεός επετάχτηκεν ένας άνθρωπος που τη μέσα μερκά του καντζιέλου τζιαι λαλεί μου, έχω δύο εισητήρια. Διά μου τα, ρωτώ τον πόσα θέλει, γυρίζει θωρεί την κοπέλα που ήταν μαζί του τζιαι φέφκει. Χωρίς να πεί τίποτε. Επήα να τον ρωτήσω αν έχει τζιαι τρίτο εισητήριο, γιατί επεριμέναμε την Hermosa, το αίσθημα του Φίλτατου, αλλά εξαφανίστηκε. Επετάχτηκε μια άλλη κοπέλα όμως τζιαι λαλεί μου έχω ένα διπλό εισητήριο, εν μας το εκόψαν που εμπήκαμε τζιαι έδωκεν μου το. Εν έθελε λεφτά. Καλοί ανθρώποι. Επήαμε στο Μάλαμα μούχτι.
Εψές επήαμεν, Μικρούτσικο, Θηβαίο, Πασχαλίδη στο Θέατρο Πέτρας. Ήταν κορυφαία συναυλία! Που το πρώτο τραγούδι εφκήκαν πας τη σκηνή πορωμένοι τζιαι εδώκαν τον καλύτερο τους εαυτό. Ο Θηβαίος απλά απίστευτος. Εάξιζεν τον κόπο ο δρόμος ως τη Πετρούπολη τζιαι με το παραπάνω!
Αύριο έχει Αλκίνοο στην Τεχνόπολη.
Αχ, Αθήνα!


5 σχόλια:

marilou είπε...

Μόχα μου διαβάζω σε πάντα και ας μεν σου κάμνω πάντα κόμμεντς,ο λόγος εν ότι νευριάζω.Περνάς πολλά ωραία και μπράβο σου.Σίουρα ενα σου λήψει η Αθήνα,σε ούλους λείπει και εννα εν πάντα μεστο νου σου σαν μια ειδιλιακή εποχή αλλά εν πειράζει τουλάχιστον έζησες όμορφα.Υπομονή και καλές επιτυχίες στην εξεταστική όταν επιτέλους γίνει.

Πρασινάδα είπε...

Παλέ καλά που ήταν τζαι ο Πασχαλίδης που με ξενερώνει αφάνταστα έτσι τουτη την φορά εν εζήλεψα τόσο.... Για τον Αλκίνοοο ζηλέυκω όμως αφάνταστα...

Ανώνυμος είπε...

Α ρε Μόχα μα τζιαι μούχτην σιόρ!?! Η συναυλίες του Σωκράτη εν όπως το μέλιν!

Άτε εννα τα πούμεν πόψε Αλκίνοον! :D

Ανώνυμος είπε...

*Οι συναυλίες (ουφ .. εν πρωί κόμα τζιαι εν λειτουργά ο νους μου//)

Ρόκα είπε...

Έκαμες την καρκιάν μας περιβόλι πάλε! Μάλαμας (μούχτιν) τζαι Θηβαίος στο θέατρο Πέτρας! αυτά είναι!! Καλά να περνάς, τζαι καλά κάμνεις να πάεις να τους δεις ούλους όσον είσαι τζιαμέ γιατί ύστερα έρκουνται Κύπρο τζαι θέλουν 50 ευρώ!
Αν παίζει Παυλίδης ενημέρωσε!